"Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi" sözü doğru mu?

Ye tatlıyı doğur hakkıyı diyorlar siz ne derseniz :rofl:

3 Beğeni

O zaman Ayşe geliyor :sweat_smile::sweat_smile: ilk günden beri hep ekşi şeyler istiyor canım tatlıyı çok severdim ağzıma surmuyorum nerdeyse

2 Beğeni

@Gamze_06 erkege benzetdim canim :innocent:ye eksiyi dogur ayseyi bilmem ama ,ben ekşi yedim tatli istemiyordum.erkek çıktı bende :pray:
Bence hem gorunusunden erkege benziyor hemde ekşi sozunden emin oldum.ogrenir ogrenmez paylaş bizimle :grinning:

2 Beğeni

Doktorum bayramdan sonra ikili taramada belli olabilir dedi bakalım ne çıkacak hemen haber verilen​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hadi inşallah :innocent:

1 Beğeni

Bende kızımda ekşi yiyordum. Şimdi cinsiyyet bilmiyorum ama ekşi de yiyemiyorum

2 Beğeni

Belki erkek gelir şimdi de​:sweat_smile:

Ben de hamile kalmadan önce ekşiciydim. Hamilelikten sonra canım en çok bol bol tatlı istemişti
Allah sağlıklı güzel ömür versin yavrularımiza

2 Beğeni

İlk kızımda da bunda da hep tatlıyı çok sevdim ve ekşiyle pek aram olmadı maalesef. O yüzden bu tez çürük benim açımdan :joy::joy:

2 Beğeni

Bence doğru bende hamilelğimde tatlıdan iyice nefret ettim önceki gün anlamların yaptığı partide bebeğimin kız olduğunu öğrendim :hugs::hugs:ama inşallah değişmez çünkü bu doktorun söylediği tahmindi ama inşallah kesinide öyle olur.

1 Beğeni

Yalan bir şey zaten belirtdim.
Çünki ben bebegimin cinsiyetini kimseye demedim.
Bana hep ne aşerdin diyorlar ekşi aşerdim,aa ekşi kız sendede kizmi acaba falan.icimde diyorum ki bende erkek yaa.:joy:
Ama azerbaycandada bazilari eksi kız bazıları eksi erkek diyor yani ,yalan bir inanctir.
Zaten bana ekşi kız dediklerinde yalan oldugundan emin oldum.
Bende erkek çünki.

Bende sürekli ekşi tuzlu yemek istiyorum ve oğlum olacak :sweat_smile: ekşi ayşe olayı doğru değil kişiden kişiye değişir mideyi bastırmak ile alakalı . Ekşi yediğimde mide bulantım diniyor. Tatlı yiyeyim kusmaya başlıyorum

1 Beğeni

ekşiyi yedim hakkı geliyor​:rofl:hiç doğru diyil ya bu deimler

2 Beğeni

Yedim eksiyi doguracam Ömer’i :rofl:

4 Beğeni

Ben ekşi yedim hep ve kız olacak benim için doğru bir teori :smiling_face:

1 Beğeni

Olabilir tatlı isteğim daha çok benim de

Bence doğru normalde tatlıya bayılan ben sırf tatlı seviyorum diye pastacılık kursuna gitmiştim ama hamikelikte nefret ettim tatlıdan halada yiyemiyorum. Ve önceden ekşi pek sevmezdim hele erikten nefret ederim şimdi ise durmadan erik yiyorum. :joy:

2 Beğeni