"Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe'yi" sözü doğru mu?

Ben ekşi aşerdim ama ayşe olmadı:grin:

Benim sadece canım soğuk ve yoğurt çekti ne ekşi ne tatlı bir şey çekti canım ama en belirgin şu bir kaşık bile tatlı bir şey yiyemedim o kadar kötü ağırdıki bir çikolata bile ve kızım olacak inşallah :blush:

2 Beğeni

Ben de hep ekşi yedim ilk ğç ay tatlıyı ağzıma süremedim bile ama hakkı geliyor :rofl::rofl:

2 Beğeni

Ben de hep eksi yiyorum tatliyi midem almiyor ama bebis erkek bazi gebelere uyuyordur belki ama bana uymadı malesef​:smiling_face:

2 Beğeni

Bende ilk başdan tatlı hiç istemedim ekşi falan istiyordum bende oğlan amma şimdi tatlı çok istiyorum

2 Beğeni

Ben denizden babam çıksa yerim misali çiğneyebildiğim her şeyi yedim :joy: Bu aralar Sigara çekiyor canım. Ama içmek değil, yemek istiyorum.

3 Beğeni

Benim bazen istiyor ama dayanabiliriz :muscle:t2:

1 Beğeni

Bende tatli yemiyordum ancaq ekşi ve Ayşe geliyor :joy:

2 Beğeni

Valla ben ilk başta tatlıdan tiksinip ekşiyi aşeriyordum 2 3 ay sonra canavar gibi tatlı yemeye başladım hatta ilk kız zannettik ama erkekmiş.Bizde ters tepti sanırım​:smile:

2 Beğeni

Ben sigara içmiyorum normalde. Hiç de sevmem ama nedense yiyesim geliyor sigara içen görünce ağzım sulanıyor çok değişik

2 Beğeni

Biz seni böyle de severiz :rofl:

2 Beğeni

Ben tatlı türevi ne varsa hepsini çıkardım hayatımdan , çikolata kokusu bile midemi bulandırıyor, nerede ekşi nerede sebze onları yiyorum :sweat_smile: ve oğlum olacak inşallah… İnanmıyorum… ayrıca fiziksel yapı olarakta kız gibi dediler karnıma , rüyamda kırmızı elma yedim onun tabiri de kız çocuk diye okudum. Birde 19 hafta boyunca göstermedi cinsiyetini, en sonunda öğrendik fotoğrafı bile var erkek yani herseyiyle :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıklı güzel ömrü olsun :star_struck::innocent:

2 Beğeni

Hahahaha çok tatlısın ya​:joy::joy:

3 Beğeni