Ben ekşi aşerdim ama ayşe olmadı
Benim sadece canım soğuk ve yoğurt çekti ne ekşi ne tatlı bir şey çekti canım ama en belirgin şu bir kaşık bile tatlı bir şey yiyemedim o kadar kötü ağırdıki bir çikolata bile ve kızım olacak inşallah
Ben de hep ekşi yedim ilk ğç ay tatlıyı ağzıma süremedim bile ama hakkı geliyor
Ben de hep eksi yiyorum tatliyi midem almiyor ama bebis erkek bazi gebelere uyuyordur belki ama bana uymadı malesef
Bende ilk başdan tatlı hiç istemedim ekşi falan istiyordum bende oğlan amma şimdi tatlı çok istiyorum
Ben denizden babam çıksa yerim misali çiğneyebildiğim her şeyi yedim Bu aralar Sigara çekiyor canım. Ama içmek değil, yemek istiyorum.
Benim bazen istiyor ama dayanabiliriz
Bende tatli yemiyordum ancaq ekşi ve Ayşe geliyor
Valla ben ilk başta tatlıdan tiksinip ekşiyi aşeriyordum 2 3 ay sonra canavar gibi tatlı yemeye başladım hatta ilk kız zannettik ama erkekmiş.Bizde ters tepti sanırım
Ben sigara içmiyorum normalde. Hiç de sevmem ama nedense yiyesim geliyor sigara içen görünce ağzım sulanıyor çok değişik
Biz seni böyle de severiz
Ben tatlı türevi ne varsa hepsini çıkardım hayatımdan , çikolata kokusu bile midemi bulandırıyor, nerede ekşi nerede sebze onları yiyorum ve oğlum olacak inşallah… İnanmıyorum… ayrıca fiziksel yapı olarakta kız gibi dediler karnıma , rüyamda kırmızı elma yedim onun tabiri de kız çocuk diye okudum. Birde 19 hafta boyunca göstermedi cinsiyetini, en sonunda öğrendik fotoğrafı bile var erkek yani herseyiyle
Hayırlı olsun sağlıklı güzel ömrü olsun
Hahahaha çok tatlısın ya