Gelişim geriliğinden ötürü yatışım yapıldı bebegimin küvezde kalmasi söz konusu olabilir süt pompası almak dueumundayim ama hangisi iyidir neye dikkat etmem gerek sut pompasinda hic bilgim yok bilen kullanan tavsiye eden biri var mıı
Canım bende 36 haftada doğum yaptım bebeğim küvez de kalmadı inşallah seninki de kalmaz ufak diye de üzülme çok cabuk toparliyorlar ben pompa kullanmadım ama bilenler yardımcı olacaktır
Ben lansinoh kullandım memnun kaldım
Organları 2 hafta mi 1 ay mi ne geridenmiş kuvezde yine de kalmaz mı benim haftamla uyuşmuyor 1 ay geriden geliyormus bebek ciddi bir gerilik dedi doktor bende pompa kullanmak istemem hatta gereksiz görüyorum
İnşallah gerek kalmaz da sütünü sağmak için lazım yani elektrikli alsan daha iyi olur manuel yorabilir. Birde masaj yapanlardan alırsan bebek emiyor gibi olandan daha iyi olur senin için .Ben ilk o masajı açıyorum daha iyi çıkıyor süt.
Geçmiş olsun kaç kilo boyu falan
Bana fotografini atabilir misin bakayim insalalh dedigin gibi gerek kalmaz minigime
Gectigimiz cwrsamba gunu 2400 lerdeydi ama ondan sonra perinatolojiye geldiğim de kilo ve boyunu soylemedi baska 1 ay gerilik var ve sol ventrikul boslukları saga dogre daha kucukmus bunu da duyunca korktum bende soramadim
İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına küveze falanda gerek kalmaz ![]()
- Haftanin sonlarindayim bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş çarşamba günü kontrole gidicem inşallah toparlar bebeğim
Kaç kiloydu doğum yaptığınızda acaba
Ay inşallah Allah ın izniyle duzelir sorun cıkmaz
Allahin izniylr insallah kalmaz
Dogduktan sonra mı topladı seninki
Evet çok şükür ![]()
Anladım.saglikla alırsınız inşallah kucağınıza
Çok geçmiş olsun. Kiwi elektrikli kullanıyorum memnunum. Maddi olarak da uygun
Acura AC-3010 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - Trendyol Acura aldım ama henüz kullanmadım çok geçmiş olsun inş sağlıkla kucağına alırsın