2750 canım
Cok sevindim korkulacak bir şey yokmus dimi ben oyle dusunuyorum
1900 lerde benim kuzum ben daha kilolu waniyordum ama yanlış bakılmış baska hastanede 1900lerde olması nasıl 36 hafta 1 ay geriden geliyo kalp boşluklarinda sorun var suanlik bu kadar
Hastanedeki doktor ve yanındaki kişilerin üslubu iyiyse korku olmuyor ama bazıları bir abartarak konuşuyor ki eve gitsen bebeğe bir şey olacakmışcasına korku veriyorlar başka bir şey değil.Ben nedense hep iyi olacağına inandım Allah verdi her şey onun elinde sonuçta. Bebeğim için kafası büyük dedi durdu doktor ama doğduğunda uzaylıydı resmen kızım kafası da normaldi yani
Kalbini ferah tut canım gelişim geriliği olanlar doğduktan sonra daha iyi oluyorlar kısa sürede toparlar inşallah
Genelde 37. Haftada mi dogum baslatiliyor sen 36. Haftanda dogum yapmışsın burada yatan bir hastaya da 37 de doguma alicaz seni demişler en fazla 37 ye kadar mı bekletiyorlar gerilik olduğu icin bir fikrin var mı bununla alakalı
Benim yanimda kimse yok zaten yanimdaki yatan hastadan baska kisilerle samimi degilim dün baska hastalarla konusayim dedim 9 aylik olduğumu duyunca dogumu bekledigimi sandilar dogumdan cok korkuyorum bi anda doguma alsalar strese cok girerim muhtemelen gelişim geriliği evet duzeliyormus pek sikinti etmiyorum onun için ama sağlığı konusynda bisey demedikleri icin o korkutuyor beni Allah in izniyle inşallah saglikli gelir Allah’a siginmaktan baska birsey yapamam şuan ama sunu iyi biliyorum ben evde daha rahattim beslenme konusunda da ben beslendikce oynuyo hareketleniyo ben burda yiyemiyorum ki bisey zar zor yesem de hastane yemeğini yine doymuyorum kus kadar sey veriyorlar kim doyar ben evde kocamin yerine de yiyorum cocouk icin ayri kendim icin apayri yiyordum
Canım bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor nen kontrole diye gittim bebek alta baskı yaptığı için doktor çatı muayenesi yaptı 4cm acıklığım olduğu için yatışım yapıldı
Olabilir canım gelişim geriliği görünce hemen doğuma alıyorlar
Eger açılmam yoksa ne yapiyorlar
Cati muayenesi daha yapilmadi bana doguma almadan bi kac gun once yapilir diye dusunuyorum ama sence
Evde kafana göre yapıp yiyorsun tabi haklısın. Çok muhabbet edince de herkes bir fikir veriyor ister istemez.Devlette maalesef net bir şey demiyorlar zar zor cevap veriyorlar ben birde bayram öncesinde yatmıştım doğru düzgün kimse yoktu
Yanına yine de sevdiğin yiyecek içeceklerden alsaydın iyi olurdu.
Suni sancı verirler büyük ihtimalle.
Yanimda var ama ben tad alamiyorum inan üzüntüden mi bilmiyorum meyve yemedem yapamam burda 2 gündür yemiyorum tadini gram almiyorum yedigimden zevk almiyorum tahmini olarak en azindan doguma kadar bekleticez veya cikarabilme ihtimalimiz vsr dese o bile yeter
Bebegim kanalda degil yine de yaparlar mı suni sancı
Üzüntü strestendir ama bebeğin için ye Yarın pazartesi ya belli olur ne olacağı diye düşünüyorum böyle daha çok strese girdiğini söyle sen gelen giden doktor olursa. Benim sadece baş geliş yazıyordu kanalda mıydı değil miydi hiç bildiğim yoktu suni sancı verildi. Tansiyon ölçme ve nst dışında bir işlem yapılıyor mu sana
Yarin perinatoloji muayenesi olacakmisiz nst tansiyon baska birşey yok
Ben burda cok strese giriyorum kontrollere gelsem olur mu mu diyim?
Yarın olsun da duruma göre kararlaştır bence.
Banada gerilik devam ederse 37 de doğumu yaparız dediler