Yarın sezeryanla giriyorum

Kizlar 38+2 sezeryanla giricem .doktor bide bana celestone diye bir ilaç yazmış gelirken getir diye sizler kullandiniz mi bilginiz var mı ?biraz korku biraz heycan var tavsiyeleriniz mi ? :heart::pray:

1 Beğeni

Merhaba canım! 38+2’de sezaryen planlanmış, ne heyecanlı bir dönemdesin, az kaldı! Celestone, genellikle bebeğin akciğer gelişimini desteklemek için kullanılan bir kortikosteroid iğnedir. Erken doğum riski olduğunda ya da sezaryen gibi planlı doğumlarda bebeğin akciğerlerinin doğum sonrası solunuma daha hazır hale gelmesini sağlamak amacıyla doktorlar tarafından önerilebiliyor.

Bunun amacı, doğum sonrasında bebeğinin daha rahat nefes alabilmesini sağlamak, bu yüzden çoğu doktor bu ilacı güvenle kullanıyor. Kullanan pek çok anne var ve olumlu sonuçları olduğu biliniyor, o yüzden endişelenmene gerek yok.

Sezaryen öncesinde rahatlamaya çalış; bol bol dinlen, seni mutlu eden şeylerle vakit geçir. Doğum öncesi birkaç nefes egzersizi yapmak da bu heyecan ve stresi biraz hafifletebilir. Her şey yolunda gidecek; az kaldı bebeğini kucağına almaya! Şimdiden güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz. :heart::pray:

1 Beğeni

Sağlıkla en kolay, en güzel şekilde kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :palms_up_together:

Canım güzel dileklerin için çok tesekur ediyorum :pray: icimm rahatladı allah razı olsun sabah 9 da gidecez yemek içmek yasakmis uykuda tutmadı heycandan rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :pray:

İnsalah çok korkuyorum kuveze girer felan diye insalah dualarinizi esirgemeyin hepimiz sağlıkla alıp evimize dönelim insalah :pray:

1 Beğeni

O korku şimdiden bende de var gayet normal o yüzden, dualarım seninle sende bize güzel bir doğum hikayesi getir inşallah :purple_heart:

İnsalah canimm Allah razı olsun :heart::pray:

1 Beğeni

Canım doğurdum genel anestezi istedim ama doktor ameliyat hanede beni spinal yaparak sakinlestriicide vererek bayilti .bebeğim dunyaya geldi . Allah’a sukuler olsun. Hastaneye de çok uygun mebla ödeyerek çıkış yaptık bugün evdeyiz dualaribiz için çok tesekur ederim Allah razı olsun hepinizden

1 Beğeni

Çok sevindim, çok mutlu oldum senin adına sağlıklı ömürlü olsun inşallah :purple_heart: bende yarın gidicem sende bana dua et sağlıkla kavuşalım bebişimle inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Neyaptin canım nasılsın

1 Beğeni

Hangi hastanede doğum yaptınız ne kadar istediler

Bende sezeryanla doğum yaptım 5 gün oldu çok iyiyiz merak ettiğin için sağol teşekkür ederim :fairy: