Yarın sezeryanla giriyorum

Bizede nurse harveys diye damla verdi vermezsek gece uyanıp duruyor veririsek daha sakin kakasını rahat yapior gaz cikarior .günde 1 damla sabah akşam .rahatlatıyor ama

1 Beğeni

Duymuştum o damlayı bende mi ona geçsem acaba, bizimki birde memede uyuyor yere koyduğum an uyanıyor

Ben mamasını veriyorum altını temizliyorum direk yatağına koyuyorum uyuyor hiç öyle alıştırma derim çok uğraşırsin bide sallamiyorum direk uyuyor yoksa mahvolurum.o damla iyi tavsiye ederim rahatlatiyor.benimkininde poposu az pişik olmuş pişik kremi ne kullaniyorsun

Hiç istemiyorum bende ama emerken uyuyakaliyor yere koyduğum an uyanıyor yarı kundak yapıp öyle deniyorum şimdi, pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ben ama klasik arko nem çok iyi geliyormuş onada bakabilirsin

Dün aldm canım arko deniyorum şimdi basda mustella aldım sudokrem cok fayda etmedi hametan denedim o daha iyi şimdi arko deniyorum.sende emdir hemen yatağa koy alıştırma sen rahat edersin…konyalimisin

1 Beğeni

Öyle yapıyorum alışacak inşallah, evet Konyalıyım

Bende konyaliyim aslen İstanbul’a geleli 5 yıl.oluyor neresindensin

1 Beğeni

Çok iyi yapmışsın bende isterim başka şehirde yaşamak konya merkezdeyim

Yenidoganda sarilik oluyormus ve bunun ilaci emzirmekmis. Sizde o durum olmadi mi… kendi kendine uyanmasu zaman almiyor mu @gökyüzükadar

1 Beğeni

Yok olmadı çok şükür uyku saatide keyfine göre değişiyor açıkçası bazen yarım saat bazen 3 saat

Bende konya merkez Zafer .Başka şehir zor canım hele İstanbul yaşamak çok sıkıntı

1 Beğeni

Burasıda öyle artık en azından orda seçenek var burda öyle bir şansında yok

1 Beğeni