Yarın Doğuruyorum🙏

ilk önce şunu ek edeyim, Benimle beraber dogumumu bekleyen anneler tesekkur ederim cok iyi motive oldunuz bana sağol un iyiki varsınız​:heart: Bugün doktor randevum vardı. Doktor yarın saat sabah 8’te inşallah belden uyuşmalı ameliyata alacağını soyledi.:pray:

Biraz endişeli heyecanlı yım Durup durup ağlıyorum. Heyecandandır diye düşünüyorum :disappointed: Bugun cok bekledim diye bir anda bebegimin karnımdan cıkacağını bilmek bana duygusallık getirdi.

Şu an bebegimle vakit geciriyorum karnımda son anları diye :pray::face_holding_back_tears: İnşallah sag salim kovuşuruz​:face_holding_back_tears::pray:

Neyse kafanızı şişirmeyeyim​:blush:

Yarın Pozitiv dogum hikayemle karşınızda olurum inşallah​:pray: Hepinizi cok seviyorum​:bouquet:iyiki varsınız :heart:

15 Beğeni

Ohh ne guzel. :heart_eyes::heart_eyes: tadini cikar bugünün ne istiyosan yap malum lohusalik birde bebek bi süre oyalayacak seni Rabbim yardimcin olsun saglicakla gelsin bebis dualarim seninle :heart::heart:

2 Beğeni

İnşallah sag salim kucağına alirsin inşallah bebeğini canim bizde seni seviyoruz sende iyiki varsin canim hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::rose::rose::rose::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

2 Beğeni

kıyamam​:confused: inşaAllah istediğin gibi kolay bir doğum olur senin için de bebiş içinde. Kendini üzme tadını çıkar fazla kafaya takma,aslında bende de 6 gün kaldı dünden beri yemeden içmeden kesildim heyecandan,ama sakin olmalısın korkutma kendini inşaAllah hiç bir sorun çıkmayacak ameliyyat güzel geçer gönlünce olur herbirşey​:two_hearts:

3 Beğeni

Yaa canim gozun aydin olsun sag salamt bebeyin al kucagina insallah heycanlama her sey guzel olcaq yarin artiq bebeyin kolarinda insallah guzel arkadaş :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.Allah geridr kalan annelerede o güzel duyguyu taddırmayı nasip etsin inşallah.Doğum hikayeni merakla bekliyoruz.:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Allah yardımcın olsun. İnwAllah sağ salamat kucağına alirsin. :palms_up_together::gift_heart:

2 Beğeni

InseAllah sag salim kavusursunuz bebeginde sende iyi olucalsiniz Allahin izniyle Ve yarin bu vakti bebegin senle olucak bu cok heyacan verici bir hiss size iyi sanslar diliyorum iyi haberlerle gel

2 Beğeni

@ezgi-y @Yusifin-annesi @Nergiz13 @Fidan1 @Kaplanaleyna @Benimmucizem @Medisim

Amin amin inşallah :pray::pray::pray::pray:dualarınız ve desteginiz için Hepinize cook teşekkür ederim arkadaşlar :blush::pray:

Rabbim sizede en kısa zamanda tatdırsın. bu güzel heyecanı sizede yaşatsın inşallah :pray::heart::heart::heart::heart:

6 Beğeni

Sevinc heyecan karıştı bir birine arkadaşım​:grin: Sende doğuma 6 gün degilde 1 gün kala goruceksin :blush::pray::wink:

2 Beğeni

Ay çok sevindim İnşaAllah çok güzel geçer Allah sağlıcakla bebişinize kavuştursun :heart: En güzel en heyecanlı bekleyiş sizinkii… Yarından sonra telaş kalabalık hep siz sakince bebeğinizle kendinize bugün çok güzel vakit ayırın bence bol bol enerji depolayınn…

3 Beğeni

iple çekiyorum​:rofl:

2 Beğeni

@Zerrinirrez amin inşallah teşekkür ederim guzel sozlerin için arkadaşım :pray::blush::heart: darısı başına :heart:

3 Beğeni

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ağrısız sızısız hayırlı doğumlarınız olsun :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts::bouquet::bouquet:

3 Beğeni

Hayırlı olsun şimdiden canım bebeğine kavusman dileğiyle :blush::sparkling_heart::sparkling_heart::sparkling_heart:

2 Beğeni

9 ay bekledin bak geldi guzel gun Cok guzel bi heyecan ve bekleyis Yarin ogleye varmadan bebegine Kavusmus olacaksin ne muhtesem. Bir bebek daha geliyo dunyaya Ona hosgeldin iyiki geldin diycez. Guzel bi gun ve ani gecirmen Dilegiyle.

3 Beğeni

@zsnblk @afrikanın_gelini54 amin amin. :pray::pray: güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım :heart::pray::blush:darısı size inşallah :cherry_blossom:

3 Beğeni

@Hava eevet uzun bekleyisten sonra kovuşuyoruz inşallah bebegimle rabbim hayır lı etsin :pray::pray::pray: Rabbim sizede kismet etsin :heart: güzel dilegin için teşekkür ederim arkadaşım :cherry_blossom:

2 Beğeni

Nedemek canim arkadasim. Bisey hatirlatacaktim kalin corabini unutma Bide sey

Dudak nemlendirici dogal onu unutma Asiri derecede kuruyo dudagin

2 Beğeni

Gerçekten beklediğim bi gündü Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah her şey kalbine göre olsun bebeğinle güzel vakit geçir sonra hep yanında olacak her şey çok daha güzel olacak Allah’ın izniyle :two_hearts:

4 Beğeni