ilk önce şunu ek edeyim,
Benimle beraber dogumumu bekleyen anneler tesekkur ederim cok iyi motive oldunuz bana sağol un iyiki varsınız
Bugün doktor randevum vardı.
Doktor yarın saat sabah 8’te inşallah belden uyuşmalı ameliyata alacağını soyledi.
Biraz endişeli heyecanlı yım
Durup durup ağlıyorum.
Heyecandandır diye düşünüyorum
Bugun cok bekledim diye bir anda bebegimin karnımdan cıkacağını bilmek bana duygusallık getirdi.
Şu an bebegimle vakit geciriyorum karnımda son anları diye
İnşallah sag salim kovuşuruz
Ohh ne guzel. tadini cikar bugünün ne istiyosan yap malum lohusalik birde bebek bi süre oyalayacak seni Rabbim yardimcin olsun saglicakla gelsin bebis dualarim seninle
kıyamam inşaAllah istediğin gibi kolay bir doğum olur senin için de bebiş içinde.
Kendini üzme tadını çıkar fazla kafaya takma,aslında bende de 6 gün kaldı dünden beri yemeden içmeden kesildim heyecandan,ama sakin olmalısın korkutma kendini inşaAllah hiç bir sorun çıkmayacak ameliyyat güzel geçer gönlünce olur herbirşey
Sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.Allah geridr kalan annelerede o güzel duyguyu taddırmayı nasip etsin inşallah.Doğum hikayeni merakla bekliyoruz.
InseAllah sag salim kavusursunuz bebeginde sende iyi olucalsiniz Allahin izniyle Ve yarin bu vakti bebegin senle olucak bu cok heyacan verici bir hiss size iyi sanslar diliyorum iyi haberlerle gel
Ay çok sevindim İnşaAllah çok güzel geçer Allah sağlıcakla bebişinize kavuştursun En güzel en heyecanlı bekleyiş sizinkii… Yarından sonra telaş kalabalık hep siz sakince bebeğinizle kendinize bugün çok güzel vakit ayırın bence bol bol enerji depolayınn…
9 ay bekledin bak geldi guzel gun
Cok guzel bi heyecan ve bekleyis
Yarin ogleye varmadan bebegine
Kavusmus olacaksin ne muhtesem.
Bir bebek daha geliyo dunyaya
Ona hosgeldin iyiki geldin diycez.
Guzel bi gun ve ani gecirmen
Dilegiyle.
Gerçekten beklediğim bi gündü Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah her şey kalbine göre olsun bebeğinle güzel vakit geçir sonra hep yanında olacak her şey çok daha güzel olacak Allah’ın izniyle