Yarın Doğuruyorum🙏

Sağlıkla gelsin bebiş. Güzel haberlerini bekliyoruz :pray:

1 Beğeni

Kalın çorap hâ :smiley: Mutlaka yanimda bulundururum tesekkurler canım​:blush:

Dudak nemlendirici,evet susuzluktan ve narkozun etkisinden kuruya bilir doğru .sagol arkadaşım :blush:

2 Beğeni

Aminn :pray::pray:çok sagol cok duygulandım gercekten :face_holding_back_tears: Hic arkadaşım yok dusunuyordum ama. Meğer ne guzel arkadaşlıklar edinmişim burada ben​:face_holding_back_tears:

Darısı başına arkadaşım​:bouquet:

3 Beğeni

Amin :pray::pray: çok sagol @NURAN :cherry_blossom::blush:

Dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz minik bebeginle inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart::palms_up_together::hatching_chick::hatching_chick: ikiniz de sağlıkla ana oğul kavuşun birbirinize inşallah :heart::heart::heart::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Amin amin :pray:cok sagol arkadaşım​:blush: Darısı başına inşallah :pray:

1 Beğeni

Amin amin amin gülüm :heart::heart::heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah canim sağ salamat Al bebeyini kucagina inşallah pozitiv doğum hikayeni bekliyorsuz :smiling_face_with_three_hearts: Saglikla Gelsin Cəsur bebek Adı gibi Cəsur olsun Hep Rabbim Korusun Hepinizi

3 Beğeni

@Mucizebebek2023 amin inşallah :pray::pray::face_holding_back_tears:cok sagol arkadaşım​:cherry_blossom: Darısı senle bebişinin basına insallah :heart_eyes:

2 Beğeni

Amin arkadaşım bir an önce inşallah

2 Beğeni

Hayırlı haberlerinizi alalım.Kolaylıklar diliyorum.:palms_up_together:t2::rose::blush:

3 Beğeni

Sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize, şimdiden hayırlı olsun :blush::cherry_blossom:

3 Beğeni

Aminn​:pray::pray:cok sagolun @FidanUğur @duygugillerdenbiri :cherry_blossom::cherry_blossom::heart::heart:

1 Beğeni

Heyecandan uyuyamayacaksın gibi geliyor​:grinning:

2 Beğeni

Canimmm bekledigin gün sonunda geldii :smiling_face_with_three_hearts: duygusal olmani cok iyi anlıyorum sen saga salim yarin kucagina alacaksin bebisini , cok cok dua et :heart: yarin bu saatlerde guzel dakikalar yasayacaksin her anin kiymetini bil zaman cok hizli geciyo :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Geçen hafta bugün bu saatlerde, birkaç saat sonra sancılarımın başlayacağından habersiz hastane odasında kitap okuyordum. Şimdi ise '1 hafta ne çabuk geçmiş ’ diyorum :blush::face_with_hand_over_mouth:

Zaman çok çabuk geçiyor

1 Beğeni

Heyecanına ortağız güzel pozitif doğum hikayen ile gelmeni bekliyoruz :hatching_chick::gift_heart: kolaylıkla ağrısız geçsin inşallah doğumun arkadaşım :butterfly: @Sevane18

2 Beğeni

Amin cok sagol arkadaşım​:face_holding_back_tears::blush: Dogru soyluyorsun :blush: Güzel dileklerin için sagol. Rabbim gonulunce etsin her seyi :heart:

1 Beğeni

Ay bende onu dusunuyorum :joy: Uykum var aslında ama nasıl uyuyacagım bilemiyorum :smiley::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Amin inşallah :pray::pray:cok tesekkur ederim arkadaşım​:face_holding_back_tears::pray: darısı başına :pray:

2 Beğeni