Merhaba hanımlar bu yapılmayı bekleyen işler hiç bitmiyor sizde yapılmayı bekleyen işler neler
En büyüğünden başlayayım ev komple boya olması lazım
Ondan sonra ramazan geliyor komple temizlik yapılması gerekiyor halılar yıkamaya vermem gerekiyor
En küçüğü de her şey hazır ama hala hastane çantasına konulmayi bekliyor
Ben evimi hiç bukadar dağınık ve pis görmemiştim tam karar veriyorum kalkmaya kendimi yatarken buluyorum
Valla şuan ben makine yerde çocuklarin karnını doyurdum sofrayı kaldırdım makineyi çıkardım o bana bakıyor ben ona aldım telefonu elime Mucize Anne’ye daldım
Doğumdan önce yapmam gereken derin temizlik halılar yıkamaya verilcek , koltuklar yıkattırılcak, mutfak dolapları kapı pencere perde pervaz ne varsa silimip toz alınöası lazım hem bebişe temiz ortam için hemde uzun süre temizliğe bakmayacağım bildiğim için derin bir temizlik lazım nerden başlasam hangi ay başlasam ne zamana bitse doğuma tam olur ona bile karar veremedim daha
- Ayım bitene kadar ev işlerinden sadece yemek bulaşık, haftalık silme süpürme yapıyorum
Komple ev taşıma der ve susarım sanırım bebek beklerken en büyük iş bende şuan
ayni benimde öyleee kuzummm kara kara da dusunuyorum nasil yapicam diye bu kadar işi
Doğumdan önce full temizlik için doğundan kaç hafta önce başlamak gerek acaba? Birilerini çağırmak lazımmm
Doğum sonrası için buzdolabına hamur işi vb. yiyecek atacam İNŞALLAH. Ama hergün yarın yaparım diyorum. İNŞAŞLAH doğum yapacağım güne denk gelmez
Temizlik denince aklıma yine geçenlerde hamileliğin başından sonuna temizlik yaparak geçirdiğini yapmayanlarin uyuşuk olduğunu iddia eden bı arkım geldigaliba bütün numuneler beni buluyo.Hayir bı de riskliymis ona rağmen kimseyi dinlemiyomus falanmis filanmis.Temizlikten ziyade böyle imalar yoruyor beni daha çok
Bende aynı şekilde planladım. Temizlik şirketini detaylı temizlik için çağırmak istiyorum. Ama ne zaman çağıracağımı bilmiyorum
Nekadar oluyor fiyatı tahminen ?
Doğuma 1,5 ay kaldı Allahınn izniyle . 2 hafta kala şirketi çağırıcam. Ondan önce halıları vrcem. Banyo tavanı rutubet oldu kapkara. Oraya çamaşır suyu sıktırcam eşime. Kılıf mılıf ne varsa temizlikç gelmeden yıkıcam. Hastane çantası hazırlıam. Çatıdan beşiği indiricem. Mutfak lavabosu leş gibi koku yapıyo onun borularını çıkarıp temizlicem. Sonra temiz eve bebişi beklicez inşallah şimdilik bunlar
Mutfak dolabının kapaklarını mecburen düzenli şekilde siliyorum mat membran çünkü dokununca parmak izi kalıyor yağı da içine çekiyor adeta.Camlara kapılara henüz dokunmadım.Belimde fıtık olduğu için eğilmek iyi gelmiyo haftada bir ya da iki kere robotu özellikle koltuk ve yatak altları için çalıştırıyorum.Mutfak koridor oturma odasını dik süpürgeyle bazen günlük bazen gün aşırı süpürüyorum.Yine sprey mop baya işimi görüyor.Haftada bir ya da iki kere toz alıyorum.Yine haftada bir balkonlari yıkıyorum.Camasir bulaşık makinesi 2/3 günde bir.Lavaboları hemen hemen her gün temizlerim.3 ay bu şekilde sakınarak yapmaya gayret ettim.Haftaya camları, dolap üstlerini, kapıları,dolap içlerini vs silmeye başlamayı düşünüyorum.
Çamaşır suyu sıkmayın azdırıp daha da geniş alana yayılıyor kufteki mantarları besliyo.Marka verebiliyo muyuz bilmiyorum ama annemlerin evde aşırı küf sorunu var astonish i sıkıp bırakıyorduk kendi kendine temizliyor ovmaniza gerek yok.Geçenlerde duş kabininde yanlış egimden dolayı su gitmediği için olusan küfler için highgenic almıştık o da iyi çıktı tavsiye ederim.
Öğrendiğim iyi oldu saolun çamaşır suyu sıkmıştım hepsi geçti ama bu kış daha kara oldu. Bide dediğinizi deniyim
Benimde perdeleri makinaya yikamam gerek ahaha kocam cikariyo makina yıkıyor kocam asıyor allahtan