Yapılmayı bekleyen işler

Evin tamamı :sweat_smile:

1 Beğeni

Temizlik ama derince koltukları bile silincek halılar yıkatmaya keza perdeler de öyle doğuma 2 hafta kala falan temizlikçi tutup yaptircam ben hayatta yapamam kayınvalidemin fıtığı vs annem desen o da hasta en güzeli temizlikçi :person_shrugging:

Ayy yap yap bitmiyor iş bugün sadece 3 gün oda temizledm sırtım çok ağrıyor ve daha bekleyen 2 oda banyo var yapamadım :smirk:

Ahh bu soru :woman_facepalming:t2: doğumdan önce evin her yeri boyanması gerekiyor. Mutfak için günlük temizlesemde,derin bir temizlik gerekiyor. Tabii şu sıralar yağmur durmaksızın yağdığı için bahçeyi temizlemiyorum gözümede çok batıyor,orayı dip köşe temizlemem gerekiyor :relieved:

1 Beğeni

O kadar çok var kii :face_holding_back_tears: ev özellikle mutfak hiç bu kadar dağınık olmuyordu. Biri sana geleyim diyecek diye aklım çıkıyor resmen :see_no_evil: koltuklar halılar yerler dolap içleri… Ramazanı şerif öncesi 3 güne bölerek dip bir temizlik planladım ama yapabilirsem tabi. Ev işleri çok nankör ne kadar temizlesek de toplasak da sonraki gün haftalardır dağınık gibi oluyor. Hiç çocuğum yokken böyleyim çocuktan sonra evim nasıl olacak acaba :smile:

2 Beğeni

Hiç bilmiyorum fiyatları.

Ay ne dicem sana çamaşır suyu o siyah rutubet küfünü besler kuzum benimde öyleydi naptımsa geçmedi çareyi limon tuzu ve karbonat karuşımında buldum. Limon tuzunu suda erit içine karbonat dök o su ile bezi ıslat o bez ile silin geçiyor tamamen

1 Beğeni

Hüüü :sweat_smile::sweat_smile: ne zaman yapılsa doğuma kadar kirlenmez acaba evde bide 4 yaşında yaramaz bi oğlan var gelen giden de çok benim

Benim komple tasinmam lazim evden :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Çamaşırlar yıkanacak serilecek,yemek pişecek ama hastayım diye yapmaya halim yokkk

Cleaning Chores GIF by SpongeBob SquarePants

1 Beğeni