Yakında lohusa olacak anneler için öneriler

Coook aminnn :heart: gerçekten öyle hayırlı evlatlar olurlar inşallah çocuklarımız . Ağrı geçiyor gerçekten bir insanın sorumluluğu daha agirmis

3 Beğeni

Happy Married At First Sight GIF by Lifetime

3 Beğeni

Benim ilk Kızımda çok sakindim ama şimdi sorumluluk arttığından galiba sınırlı oluyorum Mehmet Akif sabaha kadar uyumuyorokula giden bir çocuk var kalk beslenme hazırla giydir saçını yap çok agrasif oluyorum aşırı sağolsun eşim destek oluyor çok uykusuz olduğum vakitlerde sabah kaldiriyor çocuğu giydiriyor felan ben sade saçını yapıyorum ama genel olarak bende de var 40 gün oldu ama yok geçmiyor annem lohusaliktandir diyor ama oda bitti ne zaman geçer yada gecermi bilmem​:person_facepalming::person_shrugging:

1 Beğeni

Geçer canım merak etme. Ne güzel eşin destek oluyormuş :blush:

1 Beğeni

Sağolsun destekcim

1 Beğeni

Kızlar korse kullandınız mı ? Doktorum öneriyor sizce gerekli mi ? Memnun olduğunuz bir model var mı

3 Beğeni

Evet dün dogum yapmis biri gibi Mutlaka sezaryan olucaksan sa Korse kulanman lazim Korse olmadan zor oluyor

2 Beğeni

Geçmis olsun arkadaşım şimdi nasılsın

2 Beğeni

Şimdi iyiyim canim sen nasilsin bebis nasil

1 Beğeni

Ben sezaryen oldum ama doktorum önermedi bana. Hiç kullanmadım. Uyuşukluğum geçince yürümüştüm.

Banada mutlaaka korse al dedi doktorum, cırtlı olanlar daha pratik dedi deri gevşediği için dikiş üzerine gelebiliyor canın yanmasın oturup kalkarken destek olur sana dedi aldım bende

İyiyiz çok şükür canım birbirimize alışmaya çalışıyoruz :grin:

Bana da önerdi hemen ertesi sabah ama kullanmak canımı yaktı kullanamadım