Valiz hazırlığı

Hahaha​:joy::joy: doğuma girerken artık kel oğlan gibi yemeniye sarıp sopaya bağlayıp giriyormuşuz :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Hahhaha kahkaha attım​:joy::joy: bu gidişle o olacak​:joy: yok yok bu hafta hazırlarım artık, çamaşırları yavaş yavaş yıkamaya başladım​:joy::joy: ama hala yavaş yabaş:joy::joy:

2 Beğeni

Doğunca kendi yapsın boşver :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Kız daha ne bekliyorsun :joy: başla artık bence

1 Beğeni

Ben balık vermiyorum balık tutmayı öğretiyorum​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Çocuğu hayata hazırlamak bu olsa gerek​:muscle::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Bir bilsem ne bekliyorum​:joy: dün şeyi düşündüm, acaba sürekli ertelememin sebebi çanta hazır olunca bebeğin hemen geleceğini düşünüp bundan korkmam mı?

Ya da üşengeçlikten hahshshshs​:joy:

3 Beğeni

Onu bilemiyorum arkadaşım ama bana üşengeçlik gibi geliyor onu adamlara yaptirak olmadı :joy:

1 Beğeni

Herşeyi devletten beklememek gerek​:joy::joy::joy:

Etiketleri birlikte kestik​:joy: ilk part çamaşırı birlikte attık​:joy: daha ne yaptırayım, normalde annemlere yaptırcaktım ütü vs işlerini onların gelmesi ertelenince ben de kafam rahat olsun diye başladım​:joy::joy:

Kafa rahatlığına bak hahahahaha​:joy: kız ama başladım hee, dün beyazları ütüledim, bu hızla bu hafta sonuna hazır olur valizim​:joy:

1 Beğeni

Sen yaparsın hadi bitti az kalmış :joy: bu gazla kalkıp başlaman

Böyle gaza geliyorum ama neyse ki B12 eksikliğim var da 5 dk sonra geçiyor​:joy::joy:

1 Beğeni

Allah seni desene doğalgaz bağlasaniz iki dk sonra puffff :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

https://forum.mucizeanne.com/t/hastane-cantasina-neler-koyduk-bakalim/782

Bunlara göz atabilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Ben 31. Haftamda çantayı açtım gelip geçerken bir şeyler koydum 3-4 haftada bitti

3 Beğeni

O da güzelmiş ama benim Miraç illa kurcalar koyduklarimda kaybolur​:joy:

3 Beğeni

Son 1 veya 2 ay kala hazrliyorum .

1 Beğeni

Duygu ben çantayı yaptım ertesi gün suyum geldi :sweat_smile:

4 Beğeni

Heh bak bu yüzden hazırlamıyormuşum, bilinçaltım böyle çalışıyor demek ki​:joy::joy::joy::joy:

3 Beğeni