Valiz hazırlığı

Sen dur bacı seninbebek gelir kendi hazırlar​:joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Bu gidişle öyle olacak​:joy::joy::joy: her gün açıp hastane çantasında neler olmalı bakıyorum, heh tamam bir şey yokmuş diyip yatıyorum​:joy:

4 Beğeni

Ben cinsiyet öğrendikten sonra eşyalar kıyafetler tamamlanınca hazırlamayı düşünüyorum bişey cikmassa inşallah :pray:

1 Beğeni

Bence erken hazirlamakta fayda var ben de erken diye hazirlamadim 31. Haftada sancilar basladi doktor yaticaksin dedi sagolsun ailem hazirladi herseyi simdi 33. Haftadayim hastanede yatiyorum dundrn beri bebis biraz acele i onu durdurmaya calisiyorlar bence hemen hazirlanmasi cok iyi

4 Beğeni

Ben 1 gün kala kendi valizimi hazırlamıştım hastane için :grin::joy:

2 Beğeni

Valla koca bir valiz hazırladım özelde doğum yaptım bir gece tutuyorlar. Bir tane elbise şeklindeki gecelik yetti bana depend kullamdığım için alt iç çamaşırına gerek kalmadı ama yinede koymuştum emzirme atleti koydum 3 tane ama maalesef bebeğimi hiç kucağıma alamadığım için emziremedim ama süt sağdım sürekli. Her ihtimale karşı süt sağma makineniz varsa yanınıza alın benim oğlum direk yoğun bakıma alımdığı için ben süt sağmak zorunda kaldım. Bebek için bolca yedek kıyafet gerekebilir. Yine yoğun bakımda olduğundan çıplaktı bebeğim götürdüğüm tüm kıyafetleri geri getrdim. Kendim içinde düğmeli pijamaları hiç giymeden geri getrdim. Bir gece kalcam diye banyo havlusu filan koymadım ben rahatça evde banyo yaparım dedim.

2 Beğeni

Bizde herseyi hastane karsılayacak Sadece hastane cıkısı kiyafet kendim bebek ve makyaj malzeme falan koydm 36 hafta​:smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Şanslısınız :blush:

3 Beğeni