Son iki gündür vajinama sanki bebek bastırıyormuş gibi baskı oluyor ve akıntım var yani akıntı mı su mu bilmiyorum doktoruma sordum ama henüz cevap vermedi acile gitmemi gerektirecek bir durum mu değil mi bilmiyorum
Kaç haftalıksin canim
25 haftalığım hatta arkadaşıma sordum sende yaşadın mı diye 33 den sonra oldu bende dedi
22 haftaligim ben sürekli var doktorada dedim heraketler resmen vajinamda çocuğun pozisyinu öyleymiş
Bebek bebjm çapraz bı şekilde yatiyormis vajina uzerinde
Bnde 27 erken doğum riski dedi rahim boyu kısalmış bebişte baskı yapıyor ilaç başladı yine ağrılarım oluyor tabi herşey etkiliyor canım
Bende erken doğum riski yokmuş rahim ağzı boyu da uzunmuş ama bilmiyorum böyle olmaya devan ederse giderim
Oylemi ben en son Biray evveli muayne oldum o zaman öyle deyip gecistirdi ama ben iki erken doğum yaptım bu haftalarda bu belirti olurmu bilemedim erken doğum belirtisi başka ne var sizde benim şuan daha 22 hafta
Ölçüyor larmi bana bişey demediler
Ne kullanıryorsujuz ilaç olarak
Ölçüyorlar sanırım doktorum öyle dedi
Peki karindanmi alttanmi ölçülüyor birde perinotloji yeni gidiyorsunuz
Hayır kendi doğum doktoruma gidiyorum kontrollere ultrasondan bakıp söyledi
Teşekkür ederim
Canim o bende bayadir var 24 haftaligi alttan sanki cikacak mis gibi bebegin pozisyonuylada alakali olabilir suan alanlari genis rahat donuyolar rahmimizde buyuyo ama rahim agzi yumusamasi olabilir diye okudum biri daha yazmisdi buraya bende gidince doktora sorucam bi
Olabilir çok sık olmasa da en ufak bir şey olunca merak ediyoruz işte aynen sanki çıkacakmış gibi vuruyor
Tabi benim ikinci gebelik bide sanki yeni gibi inan. İnsan korkuyo ister istemez .
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Kızlar bendede 29 haftalık vajinanın üstü sanki çıkacakmış gibi vuruyor ordan endişelenmeliyimmi
Doktoruma yazdım ama bakalım cevap verirse söyliycem hiç bilmiyorum normal mi olması gereken mi belki büyüdüğü için öyle yapıyor olabilir