Vajinaya baskı

Bende arıyıcam şimdi

Bana da haber verir misiniz :face_holding_back_tears:

Ağrılarım oluyor canim ayakta durunca progestan başladı fitil olarak ölçüm alttan bakıyor canım

Doktor diyorku çocuk ters geliyormuş ayakları ilə bana haraketlerinde dikkat yap çok yürüme dedi onun yaninda maye varmış onu partlamasın diye

Bana da baş geliş dediler ama döndü mü ki :pensive:

Banada ayak diyor dikkat et haraketinde diyor

Siz kac haftaliksiniz suan surekli pozisyon degistiriyo kucuk bebek cunki dogum yaklasinca ters olsa tamam da . Hafta ici 15 dk usg bakdi doktorum surekli yer degistirdigini soyledi bakarkende

Bende 29 haftalık çox aşağda vuruyor

Anladım teşekkür ederim haftaya ayrıntılı ultasyonum var ordaki doktora sorsam bakmazmk yoksa riskli gebelik bölümü ne gidiyorum ordakine mi gitsem

1 Beğeni

Ağrılarınız vajinada mi kramp tarzında mi karninizda

1 Beğeni

Bakar canım doktorun dersin böyle korkum var ağrılarım oluyor ölçüm yapsın için rahat etsin belkide hicbirsey yoktur güzel haberler al inşallah… kasıklarım daha kötü benim doktorum yarım saat yürü dedi 15 dk yürüyorum kasik agrim başlıyor kontrolde dedim dedi bakalım bi baktı rahim boyu kısalmış biraz dedi bebek aşağı baskı yapıyor ondan bide bebek aşağıda hareket edince vajinada sızlama oluyor

Bende var o kızlar yaklaşık iki haftadır kasıklarım patlicak gibi ağrıyor doktora gittim herşey normal dedi ama bu ağrı niye yuruyemiyorum bile bazen 39 +3 oldum bende

Maşallah canım bizde görelim o günleri :palms_up_together:

Çok teşekkür ederim​:slightly_smiling_face:inşallah Allah hepimizi ki tamamina erdirir anne olarak kafaya takıyoruz bide yolu yarıladık rabbim korusun

Amin kızlar sağ salim kavusalim bebeklerimize inslahh zorlu bir süreç hamilelik.her anlamda yıpranıyor insan ben bel.agrisindan çok çekiyorum yataktan kalkana kadar canim çıkıyor resmen

1 Beğeni

Maşallah bizim dahancok erken o yüzden korku oluyor Allah kolay doğumlar sağlasın darısı bize o haftalarında görürüz inslalah ben çünkü iki defa 7;aylık doğum yaptım

İnslahh kuzum stres yapma hiç Allah’ın izniyle hiç bisey olmaz ben öyle çok panik yapan biri değilim ama annelik başka biseymis daha kucağıma almadan anladım bunu :blush:

Evet ya stres herşey biliyor musun biraz rahatlamak lazım ama işte ne kadarlık oldun

Evet çok teşekkür ederim :blush: evet ilkde bende öyle pek anlamamıştım ama hareketini hissettik artık daha çok benimsedim uzun zaman sonra öldü birde düşünmüyorduk ama şuan istiyorum hayırlısıyla gelsin hepimizinli

1 Beğeni

22 haftaligim cnm