Hamişler gebeliğin 35. Haftasindayim jiletle alıyorum ama iki gün beklemeden çıkıyor tekrar hazırlıksız doğuma denk gelirim diye korkuyorum ne yapmalıyım acil bilgi verir misiniz ![]()
Gitme imkanınız varsa ağda en iyisi. Araştırın içinize sinen bir yerde yaptırın. ![]()
Hiç ağda denemedim acıtır diye düşünüyorum o bolgeye
Şimdi acıtmaz diyemem ama sonrasında kalıcı acı olmuyor anlık olup geçiyor. Uzun süre gidiyor 2-3 hafta idare eder sizi. Sadece kendinizi ağda da iken fazla sıkmayın rahat olmaya çalışın. Denemekte fayda var.
O değilde vajina da karalma varmı tüyden çok ondan utanıyorum ya nie böyle oldu ki
Ben ağda yaptırdım hem geç çıkıyor hemde çıktığında ince tüy şeklinde olduğu için sorun olmuyor bence ağda en iyisi jiletle almak daha da çoğaltır ve sürekli elinde olması lazım anında çıkıyor çünkü
Evet ya çabuk çıkıyor kuaföre giderim de utanıyorum baya oda sıkıntı
Evde yapabilen olursa evde yap ama kuaförde utanılacak bir durum yok ortada hamilesin ve doğumdan sonra da rahat etmen gerekiyor sürekli alamazsın
Peki sizce ne zaman gitmeliyim ki doğum anında rahat olabiliyim şu anda 35 haftaliğiz
Bende de var. Hatta popo kısmında da. Şok. Sanki afrikalıyım)
Canım ben ağdaya gitmiştim ve hiç acıma olmadı bende acır diye korkuyordum ama kuaför zaten hamile olduğum için çok hassas davrandı pudra falanda döktü acımadı hiç
Bence ağdaya git ve minik minik almasını rica et ben son gün gidicektim ama muayeneye gitmeyi tercih ettim doktor sezeryana almak isteyince evde eşim aldı ![]()
Hafif sancıların başladığı zaman temizle hemen ben karnım taş gibi oldu hafif sancilaniyordum heralde doğum yaklaştı dedim jiletledim bacaklarimi aldım hemen duş aldım ertesi gün sancım çoğaldı sabahına doğuma doğum yaklaştığı zaman kendini belli ediyor
Utanmaya hic gerek yok doktor ebe ve hemsireler hepsi aliskin neler gormus gecirmisler ayrica bend ehemsireyim inanin ki o gozle asla bakilmiyor bence buda meslegin vermis oldugu bisey yada allah tarafindan bilemem ama cidden ozel bolgeler saglikcilara ozel bolge gibi gelmiyor direk sadece isini yapiyorsun geri kalan bisey seni ilgilendirmiyor zaten yani utancak bisey yok onlar asla oyle bakmiyor ve ayrica diyelim ki hazirliksiz gittin zaten tüylenme cok ise onlar jiletle aliyorlar gereken bölgeyi merak etmeyin sikinti olmaz ve ayni durum bende de var jilet kullaniyorum hamileyim diye onceside zaten jiletti ama ağdayada giderdim simdi korkudan gidemiyorum zarari olur istemsiz kasilmaa olur falan diye riske atmaya gerek yok yüzmüş sonuna gelmissiniz JILETE DEVAM ![]()
![]()
Ben doğumdan önce ağda yaptırmıştım. Biraz acıyor ama dayanılmaz şekilde degil. Herkesin acı eşiği de farklılık gösterir tabi. Ama ağda kolaylık oluyor.
Ayni bende jilete devam lazere gidyorum ama orayi asla yaptimiyorum heyacan olur cocuqa bir şey olur diye korkuyorum
Ay çok teşekkür ederim hepinize
Ben eldiven kullanmıyorum doktorlar kollanan eldivenlerden ağda kullandım tahriş yaptım bebeğim küçük kuaföre gidemiyorum eldivenle alıyorum sonrada makineyle
Rica ederim valla bak rahat ol aynisi bende de var kararma sonra minik beneklenme jiletten dolayi bole sivilce tarzi yani bende de var ama takmiyorum utanmiyorumda dogumdan sonra bakicaz artik lazere giderim ozamanda ![]()
Valla mecbur su anda egilemiuorum karnimdan dolayı jilet kullnmaya çalışıyorum ama bakalım sadece birden hazırlıksız yakalanır diye korkuyorum