Korkma korkma yakalanirsanda hiccc bisey olmaz utanma onu bende dusunuyorum kendim icin ama yapcak bisey yok ha eger firsatimiz olursa bi girer hallederiz dusta
ama olmazsada cekinme bisey olmaz
Bence gitme günah zaten. Sen her sancı hissettiğinde duş al temizlik yap. Çünkü doğum öyle filmlerde gördüğümüz gibi pat diye başlamıyor. Ara ara giren sancılar bir gün 1 buçuk 2 saatte bir olmaya başlıyor. Sonra sancılar arası süre yavaş yavaş azalıyor. Zaten 20 dk da bire düşmeden de hastaneye gitmeyi tavsiye etmiyorlar. E 20 dk ya düşene kadar da duş alır temizlenirsin. Bence yani.
Çok mantıklı ya aslında jiletle alıyorum ama diyorum ya birden bişey olursa hazırlıksız yakalanirsam
Ben 36. Haftada gittim doğum yapalım 15 gün oldu hâlâ çok az çıktı tüylerim. Rahatlık açısından çok mantıklı bence çok sonraya koymayın
37+1 den selamlar hep epilatör ile aldım haftalarca uzaması sürüyor ve azalma oluyor ayna yardımı ile tabi acı eşiği konusuda var alışık olmayanlar biraz zorlanır .
Ben aynanın karşısında ağdayla alıyorum 38. Haftadayım hiç zorlanmıyorum bence sen de bi ayna yardımıyla dene ![]()
Hazırlıksız yakalanmazsın kolay kolay. Ama olursa da o an bunu düşünecek durumda olmazsın merak etme. Aşırı olmadığı müddetçe doktorlar da takılmıyorlar buna. Onlar da biliyor durumu yani.
Teşekkür ederim herkese ama ağda sanırım tek başıma kullanamm çünkü vajina bölgesinde denemedim eldiven kullandım bir ara o iyiydi ama hamilelikte mecbur hep jilet kullandim