Üzücü bir yazı lütfen bunu bilerek okuyun "Yavrum cennet kuşu oldu"

Arkadaşlar defalarca post açtım burda… Tirozomi 18 diye… Perşembe günü Çamsakura Hastanesi’nde perinotoloji muayenem vardı… Acil yatış verdiler. Yavrum gelişmemişti ve benim de kalbe giden iki damara pırtı attığı farkedildi… Öğleden sonra nstye bağladılar ve bebeğimin kalp atışlarının çok kötü olduğunu ve heran kalbinin durabileceğini söylediler… Tek başına kontrol için gittiğim hastanede 29+4 günlük bebeğimi için 2 tane ciğer geliştirici iğne 1 tane beyin gelistirmek için miş magnezyum seruma takıldı. Ve durumun aciliyetinden dolayı eşimin imzası beklemeksizin Alel acele sezeryana alındım. Saat beş gibi narkozdan ayıldım. Yavrumu sordum hemen, yaşıyor yoğun bakım da denildi… Bir umut doğdu içime ve :sob::sob::sob::sob: gece haber geldi kalbi daha fazla dayanamadı benim minik mucizem… Allah’ım onu daha çok sevdi… Bugün tedavi reddi talep ettim. Saat birde bebeğimi kucağıma aldım çıktım yavrumun cenazesini ellerimle yıkadım çok güzeldi benim cennet kuşum minik meleğim annem :sob::sob::sob::sob: Birkez daha anladım ki Rabbimin merhameti sonsuzdur… Denildiği gibi çok fazla derece önemlidir beden engelleri mevcuttu. Kolları elleri bacakları içe dönüktü. Göğüs kafesi yoktu kalbi dışardaydı. Omuriliğinde içi kanlı su dolu büyük bir kese vardı…:sob::sob::sob: Allah’ım yardım et :palms_up_together:bunu söylemek çok zor ama yaşasaydı yavrum her gün eziyet çekecekti. Ve bizim elimizden gelen hiç bir şey olmayacaktı. Rabbim ona acıdı hemen cennetine aldı… Benim hamileliğim dua ile geçti yavrum için… Hayırlısı buymuş. Cennet kuşum bir varmış bir yokmuş geldi ve gitti sesssizce​:sob: Bana kalan en büyük hatırası karnımda ki izi oldu bebeğimin… Paylaşmak istedim sizlerle :sob: muhtemelen bu son yazım olacak. Rabbim bütün doğmuş ve doğacak bebeklere sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel ömürler versin…Ve kimse dilerim ki evlat acısı yaşamasın… Amin. Amin. Amin…:palms_up_together::palms_up_together::sob:

24 Beğeni

Cennet kuşun cennette seni bekliyor olacak hemde sapasağlam bir şekilde :cherry_blossom:

3 Beğeni

Rabbim sabır versin bir melek bekliyor şimdi sizi orada acısı büyük tabi ama yaşasa sizde o da belki daha çok zorluk çekecektiniz Allah çektirmeden yanına aldı hakkınızda buymuş hayırlısı

3 Beğeni

Canım ya çok üzgünüm melek oldu seni ahirette bekliyor olacak miniğin sabrına kendini ilahi takdirine bırakışına hayran kaldım Rabbim sana sabırlar versin zamanı gelince Rabbim hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah çoook üzgünüm :frowning:

2 Beğeni

Çok çok üzüldüm, Allah size dayanma gücü ve sabır versin…Allah’ım inşallah en kisa zamanda tekrar sağlıkla, hayırla evlat nasip etsin :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Allah dayanma gücü ve sabır versin gerçekten çok üzüldüm dilerim rabbim tez vakitte hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin size :pleading_face::pleading_face::pleading_face:

2 Beğeni

Ne denir bilmiyorum en basından beri cok guclu bir durus sergilediniz Rabbim sabrını verdi Rabbim verdi Rabbim alır dediniz bu metanetinizin elbette iki cihanda ecri olacaktır en buyuk ecride tekrar ahirette bir arada olacak olmanız ve onun size şefaatci olması. Rabbim size ve tüm ailenize sabırlar versin basınız sagolsun.

3 Beğeni

Allah sabır selâmet versin.Ruhuna ve bedenine şifa versin .Cennetinde kavuştursun Yaradan​:pensive:

2 Beğeni

Rabbim yardımcıniz olsun sabırlar versin gerçekten çok zor daha önce yaşadığım için biliyorum inşallah tekrar sağ salim bebeginizi kucaniza alırsınız biliyorum çok zor ama rabbim sabrini versin :pleading_face:tekrar yasatmasin

2 Beğeni

Ahhh canım benim daha dün konuştuk seninle allatan geldik yine ona gideceğiz canım seni cennette bekliyor olacak yavrun Allah’ım dayanma gücü versin sana sözün bittiği yer sabırlar diliyorum

2 Beğeni

Bu yaziyi bu sekilde yaziyor olabilmek bile buyuk bir teslimiyet. Rabbim sabrinizi artirsin. Cennet kuşunuz sizi bekleyecek ordaki kavusma icin. Allah kolaylik versin. Hayirli zamanda saglikla hayirla evlat nasip etsin.

2 Beğeni

Rabbim Sabır versin öncelikle dediğiniz gibi cennette bi kuşunuz oldu belli ki duaya bağlı sonsuz inanan bir kadınsınız ne güzel Rabbim hayırlı sağlikli bir evlat nasip etsin sizede isteyen herkese de üzülmeyin imtihanınınız büyük Rabbim yardmcnz olsun inşallah :white_heart:

2 Beğeni

Rabbim sabır versin evlat acısı çok zor 2 kez yaşadık eşimle çok zor zamanlar geçirdik şimdi 30 haftalık hamileyim ama sürekli yüreğim ağzımda rabbim korusun bütün evlatlarımızı cennette kavuşun inşallah :angel:t2::pray:t2:

2 Beğeni

Okurken tuylerım diken diken oldum içim acıdı yuregıme bi taş oturdu sanki :pleading_face:Allahım sabırlar versin ne desem bilemedim çok zor cokkkk​:cry:

2 Beğeni

Nasıl temiz bir yüreğiniz var hiç isyan etmediniz, Allah’ım bu tevekkülünüzün karşılığını ahirette yavrunuzun size olan şefaatiyle karşılasın, sabır diliyorum başınız sağolsun :dove:

6 Beğeni

Hiç aklımdan çıkmamıştıniz o günden beri rabbim size sabır versin artık senin bir meleğin var annesi .rabbim sabrinizin sukrunuzun mukakafatini mutlaka verecektir.

2 Beğeni

Ben okurken içim paramparca oldu sen nasıl dayandın rabbim sana sabirlarin en büyüğünü versin inşallah melek olmuş yavrum rabbim çekmesini istememiş gerçekten gözünün önünde olup da elinden hicbirseyin gelmemesi çok daha zor canm Allah’ım yardımcın olsun :cry:

2 Beğeni

Allah sabrı Cemil versin çok üzüldüm rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

2 Beğeni

Okurken göz yaşlarımı tutamadım :pleading_face: Rabbim her şeyin en güzelini bizler için hayırlı kılar vardır bir hikmeti :white_heart: Meleğinizle Ahirette kucaklaşmanız dileğiyle :cherry_blossom: size ve tüm yakınlarınızın başı sağ olsun

2 Beğeni

Rabbim sabrinizin mükafatını hem bu duntada hem oteki dunyada karsiniza kat be katiyla cikarsin insallah :palms_up_together: yazinizi okuyan hicbir annenin gozunden yaş dokulmeyecegine inanmam oyle yureginizin yangini vurmus ki bende bebegimi yuregim agzimda doktorların agzindan cikan her bi cümleye bakarak yasiyorum ustelik bi sıkıntılı durumu sadece var iken Rabbimin mucizeleri sonsuz bana da geliyir iken ustelik sizin durumunuzu görünce kendi derdime uzulmek öyle hafif kaldi ki zaten bende teslimdim Rabbime ondan gelicek herseye artik daha da teslimim bizim baki evlatlarimizla cok guzel bi alemimiz var gecici ayriliklara uzulmeyelim kiymetli kardesim Rabbim sana ferahlik kolaylik versin her daim​:palms_up_together:

2 Beğeni