Rabbim sabır versin kuzum benim
Canım benim kıyamam sana nekadar metanetlisin rabbim sana bu imtihanın karşılığınıda vericek elbet başın saolsun kuzum rabbim evlatlarımızla sınamasın
Rabbim bol sabır ve şifa versin sana inşallah cennet kuşun seni bekleyecek orda şefaatçin olacak annesi. Herşeyin hayırlısını diledin bir umut bekledin böylesi hayırlıymış acı çekmemiş yawrum başınız saolsun
Rabbim sabır versin başınız sağolsun
Basin sagolsun cok uzuldum rabbim sabir versin
rabbim sabır versin hayırlısı buymuş Allah kucağını boş bırakmasın
İkili tarama veya detaylı ultrason yaptırmışmıydınız acaba Allah’ım yardımcınız olsun size güç sabır versin cennete simdi bir meleginiz bekliyor sizi Allah’ın izniyle en kısa zamanda rabbim sağlıkla sıhhatli huzurla bir evlat daha nasil etsin sana güçlü anne
Üzülme diyemem kardesim ama sunu soylemek istedim evladini kaybeden bir anneyi melekler cok kiskanirmis ve hergun allaha dua ederlermis nolur rabbim bizide bu anneyle ayni yere koy diye basin sagolsun rabbim bol sabirlar versin
Bu yazıyı okurken gözlerim doldu dudaklarım büküldü ama sen bu metanetin ve tevekkülün ile cenntte bir köşk inşa ettin kardeşim unutma cennete ugurladigimiz yavrularimiz sırat köprüsünde ellerimizden tutacak benimde 4 tane cennet kuşum var yüzünü göremediğim kokusunu içime çekemediğim ama isyan etmiyorum ne güzel dedin rabbim onları bizden daha çok sevmiş rabbim yüreğine serinlikler versin zor biliyorum ama sabır ne zaman daralirsan sıkılırsan yaz dök içini biz buradayız belki çare olamayız ama en azindan acını paylaşırız
Başlığı görünce sizin yazmış olduğunuzu düşündüm açma yazıyı dedim ama okudum… Allah sabırlar versin 30.haftamıza girdik bu hafta tatilde olduğum için takip edemedim burayı. Nuray hanım çok inançlı bir annesiniz.Umitsizlik hiç olmadı sizde.Olması gerekende buydu.Güclü bir karaktersiniz. Allah hiç bir anneye yaşatmasın bu acıyı okurken içimden bir parça koptu sanki.Ufak bir sorunda uykuları kaçan bizler bu halde ne yapabilirdik ki. Cennette size şefaatçi olsun minik yavrunuz. Allah oğlunuza sağlık uzun ömürler versin. Allah sabırlar versin ferahlık versin gönlünüze. Ahirette sonsuz bir mutlulukla birlikte olacaksınız inşaAllah…
Ay canım benim kıyamam çok üzüldüm cennete meleğin seni bekliyor. Basın sağolsun rabbimin ne isterse dilerse o olur Rabb’im sabrını arttırsın inşallah
Allah hepinizden razı olsun… Rabbimin takdirine boyun eydik tevekkül ettik… Tabi ki çok üzüldük hüzünlendik ağladık Peygamber efendimiz dahi evladı İbrahim’in cenazesinde sesle ağlayınca cemaatten bir kişi çıkıp sende ağlarmıdın ya Resulullah demiş… Peygamberimiz sav. Cevap olarak: Bende insanım dayanamam ağlarım evladıma ama asla isyan etmem demiş… Hep korkardım isyan etmekten yanlış yola sapmaktan çok şükür bin şükür rabbim merhametiyle rahmetiyle bizleri kuşattı. Ağladım hâlâ ağlıyorum ve ağlayacağım da ama bu sevinç mi özlem mi nasıl bir duygu bilmiyorum… Sadece gözümden yaş dökülürken gülüyorum şükrediyorum hayal ediyorum orada çok mutlu koşuyor oynuyor hiç bir engeli yok kanatları var uçuyor çocuğum Ben daha önce de 6 tane evlat kaybettim, kiminin kalbi durdu kimi düşük ile sonuçlandı. Hiç birinin bir mezarı olmadı, çoğu zaman kendimi de suçladım… İlk kez bir ferahlık var içimde huzur var kardeşleri ile birlikte olduğunu oynadığını düşünüyorum, o zaman içimi bir hizur kaplıyor
Minik cennet kuşum çok şeyi değiştirdi… İnşallah biz bu imtihanı geçmişizdir ve gerçek dünyada evladımızla bir hayat süreriz… İnsan ne kadar aciz olduğunu bir kez daha anlıyor…Hamdolsun…
Herkeze hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim… Hakkınızı helal edin…
KÜÇÜK BİR KUŞTU YAVRUM
SÜZÜLDÜ UÇTU YAVRUM
CENNET YUVASI OLMUŞ
EVİNE KOŞTU YAVRUM
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHU RACİUN
Selametle kalın ve bana dua edin lütfen…
Rabbim çok sabırlar versin inşallah tekrar hayırlı saglikli bir evlat nasip etsin Allah büyük Allah’tan ümit kesilmez inşallah birgün sevinçli haberde alirisiniz yavurunjz kucaniza
Inan mesajını kac kere okudum her okudugumda hem ağladım hem sabrına gıbde ettım ama bır turlu sana yazıcak kelıme bulamadım cok uzuldum ınan meleklerınle obur dunyada gercek olan dunyada bulusucaksın basın sagolsun ama su an ezan okunuyor dıluyorum rabbımden ınsallah sana bu dunyada da nur topu gibi bir evlat nasıp etsın ınsallah gercekten cok uzgunum benim bile ıcım yandı rabbım sana sabır versin bu teslımıyetıne karsılık hem bu dunyada hem obur dunyada mukafatlandırsın senı guzel kalplı anne
Ben size hayran kaldım; teslimiyetinize, imanınıza, tevekkülünüze… Yavrularınız şüphesiz cennet bahçelerinde. Son yavrunuz ise daha büyük bir nimet olarak size hem şefaat hem şahitlik edecektir Allahın izniyle. Siz onu son anına kadar beklediniz, Allah emaneti bildiniz, istemiyorum aldırayım demediniz her haliyle evladım dediniz. O da inşallah ahirette, annem beni dualarla bekledi, elleriyle yıkadı, sevdi öyle cennete uğurladı, diye şahitlik edecektir. Onları size veren sonra yanına alan Rabbim herşeye kadir. Şüphesiz boşuna değildi rahminize düşmeleri. Rabbimden sizin için önce ferahlık, sonra da dünya ve ahirette en büyük güzellikleri istiyorum.