Kan değerlerinde karaciğer enzimleri alt ast yüksek çıkıyorsa ondan kaynakli da olabilir. Benimki yüksek ciktigi icin takviyeleri bıraktım. Saglik ocagında hemşirem, yükselmeye devam ederse kaşıntı yapabilir dedi
Moderatör onayı gerekiyor onay verince mesajın gidiyor , yanlış hatirlamiyorsam acil veya endişe gibi sozcuk kullanılınca onay istiyor
Anladim cnm mühim deyul
Ay ben her şeyi yaptım ama yok fayda etmiyor ilacda kullandım sonradan doktor hamilesin sürekli ilaç yazıyoruz diye yazmak istemedi
Ayy bende gidicem 2 ay sonra Nisan da bulabildim randevu ama vücudum çok kötü olmaya başladı kasinmaktan
Benimkinde hiç bir sorun çıkmamıştı ama birden nasıl oldu bilmiyorum
Benim de çok sonradan eşime bulaşmaya başladı. Oda aynı durumj yaşıyor şuan
Ha aramızda hamilelikte uyuz olan var mı
Ay ben ben. Özellikle geceleri aşırı yoğun kaşınıyor. Doktorlar da gebe olunca sürekli ilaç da yazmıyor. Bu aralar o kadar kaşıntı olmuyor ama çok kötü
Ya bana da losyon verdi kullanıyorum ama çok kaşınıyorum kaşıntısından yatamıyorum Bunlar nasıl geçecek
Vücut mantar şampuanları var onu kullanın ben de olmuştum öyle geçti
Çok kötüyüm geçmiyo yeni hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum
İlk hamileliğim bugün ultrosonda kese gözüktü son adet tarihim 13 Şubat ilk hamileliğim olduğu için anlamıyorum yardımcı olurmusunuz güçlü metin
Bana hiç bir şey vermiyolar heryerim yara içinde
Cildiyeden randevu aldin mı ? İlaç veriyorlar ama hamile olduğun için sürekli vermiyorlar
Hamile olmadan önce bende uyuz vardı eczanede satılan açık bir kırem var onu aldım kullandım bir hafata geçti
Aldım vermiyolar on beş gün sonra cildiyeye gidicem orayada sorucam
Yeni hamileyim uyuz oldum ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin kızlar uyuyomuyorum geceleri çok kötüyüm hiç bir ilaç da kullanamıyorum
Kükürtlü sabun kullan lavanta yağı al aktardan yataklara kıyafetlere eve kullan yağı sprey şişesine su köy içine de yağı damlat aktardan yine uyuz için karışım yaptır kullan sürekli herşeyi yüksek derece de yika