19+5 haftalık hamileyim dönmekten harap oldum bi türlü uyuyamıyorum uykuya dalacagmda vücudumda garip bir his oluyo hemen gerilmek istiyorum nasıl uyuyabilirim papatya çayı felan mı içsem napsam uyuyamadikca sinirlerim bozuluyor
Yanlız değilsin kardeşim ben de uyuyamıyorum gece boyu dönüp duruyorum gözümü kapadım uykuya dalacagim dediğim sırada sabah oluyor ben de 27+6haftalığım hamileliğim başında biraz yine uyuyordum ilk aydan sonra devamlı uykusuzluk halı sürdü hala da devam ediyor
Bi çaresi yok mu ya uyuyamamak insanın psikolojisini bozuyor gerçekten benim de aglayasim geliyor
Bir çaresi var mı bilemiyorum ben Kur’an okuyup yatınca biraz daha rahat hissediyorum sen de dinleyebilirsin istersen
Ben de okuyup yattım da dua felan da okuyorum işe yaramıyor internete baktım şimdi magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabilirmiş bir de artan progesteron hormanundan diyor
Bana kontrollerimde elhamdülillah daha magnezyum kullan demediler kimisi çok önceden kullanıyormuş bence tammen magnezyum dan değil de hormonlardan galiba
27 haftadayım ilk 2 aylar uyku yapiyodu ister istemez uyuyordum simdi birde o yüz üstü uyuma varya o yüz üstü offf cok ozledimya heryerimde agri sizi bide bebişin kipirtilari
Sabrın sonu selamet sabır hayra alamet az kaldı Allah’ın izniyle bu zamana kadar geldik istek bundan sonrasıda hayırlısıyla kolaylığıyla sağlığıyla gelsin adaptasyon süresince bunun gibi daha çok imtihan olacaktır eminim ki Rabbin hepimizin yardımcısı olsun
Evet bndede var o bacak krampları yel vurmuş ust kalcalarima magnezyum vermis doktorum kulaniyorum ama acikcasi bn vok ilac kulanma taraftari deyulim
Benim de öyle yüz üstü yatma yok ben de ama sırt üstü uzanmak çok istiyorum bel agrilari vs olunca kendi kendimle inatlasiyorum resmen yatış pozisyonlarında dönüp duruyorum çünkü
Valla ayni durumdayim eşim de ise gidiyo uyuyamiyo artik oda bn dönüp durdurcabsnane bn tekmi yaptim oda ceksin birax
Aminnn inşallah
Bende öyle magnezyum hapı yerine maden suyu içiyorum ama doktoruma sorcam gene de yeterli olmazsa mecbur
Çeksin tabi alışsın uykusuz gecelere
Bnm doktorum maden suyunu sakın içme dedi neden bilmiyorum
Aynn demiya
Bunu maden suyu içerken görmem peki niye diye neden sormadın kız benim randevu bayram sonu bi sorayım bakalım bizimki ne diyecek
Aynı haftadayız bende seninle aynıyım uykusuzluktan artık kafayı yiyebilirim gece uykusu yok sabah 6 dan sonra uykuya dalabiliyorum ne olcak bilmiyorum
Icerdigi tuzdan oturu tansiyonu cikarma ihtimali var, ondan demistir belki.
Sanirsam kan sonuclarima bakiyodu tansiyon la ilgili galiba senin tansiyonun bebegide etkiler demisti .belki bana özeldir bu siz yine sorun doktorunuza