Uyuyamıyorum😭

Benimde aynı durum 23.haftamdayim dün uyuyamadım tam dalicam bu sefer lavaboya kalkmaktan kaçıyor sabah erken kalktım uyuyabileyim diye yine uyuyamıyorum. Yüz üstü yatamamak cidden çok kötüymüş:/

2 Beğeni

İnşallah geçer bu durum gerçekten uyuyamamak çok zor sabaha karşı uyuyunca da geç kalkıyorum sonra mal gibi oluyor kafam :upside_down_face:

1 Beğeni

Aynen olabilir ben soruyum ona göre hareket ediyim bide doğunca gaz yapar diyorlar ama bilmiyorum

Allah sabır versin hepimize sanırım bu bebisler bizi uykusuzluğa alıştıriyorlar ki doğunca zorlanmayalım :joy::joy:

4 Beğeni

Cidden bu tuvalet sorunu bitek bnde var saniyodum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Aynn sorun siz bir . Ay evet gazli içecekleri icmiyorum hic kola vesayra korkudan

Bende aynu durumdadayim uyusamda anlamiyorum böyle yari uyuyor yari uyanik gibiyim sanki

Ben gece sürekli lavaboya gidiyorum zırtpırt o yüzden düzgün bir uyku çekemiyorum bide sırtım ve kasıklarım ağrıdığı için düzgün yatamıyorum nereye dönsem ağrım oluyor

Kesinlikle yalnız değilsin su içmemiz lazım ama gece de uyutmuyor​:sweat_smile:

32 den selam buralasr daha fena​:rofl:

1 Beğeni

Bir şey düşünmemeye çalışın. Uyku öncesi meditasyon yapabilir ya da duş alabilirsiniz. Eğer uyku probleminiz artarak devam ederse terapi desteği alabilirsiniz

Yok kiz korkutmuyom ama hazir ol daha büyük gobek yataga sigamama mide yanmasi kusma geri geliyo ama tekmeleri cok güzel herseyi unutuyon vlla​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Hahahah dogru :rofl:

1 Beğeni

Amin arkadaşım amin Rabbim seninde yardimcin olsun sag saglim gelsin ınsallah :heart_hands:

1 Beğeni

Bende 26 haftalık. Gece hiç uyku yok.ama öğlen 12 de uyanıyorum. :smile:

1 Beğeni

22 haftadayim dedigin haftadan beri bende öyleyim yani bu heralde dogurunca gececek​:blush: