Benimde aynı durum 23.haftamdayim dün uyuyamadım tam dalicam bu sefer lavaboya kalkmaktan kaçıyor sabah erken kalktım uyuyabileyim diye yine uyuyamıyorum. Yüz üstü yatamamak cidden çok kötüymüş:/
İnşallah geçer bu durum gerçekten uyuyamamak çok zor sabaha karşı uyuyunca da geç kalkıyorum sonra mal gibi oluyor kafam
Aynen olabilir ben soruyum ona göre hareket ediyim bide doğunca gaz yapar diyorlar ama bilmiyorum
Allah sabır versin hepimize sanırım bu bebisler bizi uykusuzluğa alıştıriyorlar ki doğunca zorlanmayalım
Cidden bu tuvalet sorunu bitek bnde var saniyodum
Aynn sorun siz bir . Ay evet gazli içecekleri icmiyorum hic kola vesayra korkudan
Bende aynu durumdadayim uyusamda anlamiyorum böyle yari uyuyor yari uyanik gibiyim sanki
Ben gece sürekli lavaboya gidiyorum zırtpırt o yüzden düzgün bir uyku çekemiyorum bide sırtım ve kasıklarım ağrıdığı için düzgün yatamıyorum nereye dönsem ağrım oluyor
Kesinlikle yalnız değilsin su içmemiz lazım ama gece de uyutmuyor
32 den selam buralasr daha fena
Bir şey düşünmemeye çalışın. Uyku öncesi meditasyon yapabilir ya da duş alabilirsiniz. Eğer uyku probleminiz artarak devam ederse terapi desteği alabilirsiniz
Yok kiz korkutmuyom ama hazir ol daha büyük gobek yataga sigamama mide yanmasi kusma geri geliyo ama tekmeleri cok güzel herseyi unutuyon vlla
Hahahah dogru
Amin arkadaşım amin Rabbim seninde yardimcin olsun sag saglim gelsin ınsallah
Bende 26 haftalık. Gece hiç uyku yok.ama öğlen 12 de uyanıyorum.
22 haftadayim dedigin haftadan beri bende öyleyim yani bu heralde dogurunca gececek