Evet İstanbul cok guzel bende sevıyorum hemde cok ama su an sadece kalabalıklıgından hertelden ınsan olmasından arabalar vs ve bır kac senedır kış yaşayamıyoruz ona sınır oluyorum o yuzden sogufum bıraz ama tabi burdan uzaklasmakta ıstemıyorum kısmet olursa şileye tasınmayı dusunuyoruz esımle benim annem şilelı zaten orasıda ıstanbul 40 dk bılıyorsundur ben sıleye de aşıgım cok guzel bıe yer kışları sakın en azından tertemiz hava kucuk ıstanbulda cocuk yetıstırmek akıl karı gelmiyor artık bana 11 yasında bır oglum var okullar vs artık hersey donuyor insan cogaldı kotu seyler suclar ne ararsan var bu arada ınsallah canım benim seninde hersey gonlunce olsun bebgını saglıkla sırhatle kucagına almaya nasıp etsın Allah bu arada nerde yasıyorsun sen
Evet inşallah sakın bebektir nst girdim bebeğim rahat durmadı nst yi görünce beniki havalara uçuyor tekmeler havada
Yaa teşekkür ederim Allah’ım razı olsun inşaAllah
Ettiğin duaların kat kat fazlası nasip olsun ömrüne
Rabbim seni çocuklarına, çocuklarını da sana bağışlasın
Ben Sakarya’da yaşıyorum 2 senedir evlilik sebebiyle geldim yani burası da güzel yaşadığım yer sessiz sakin yeşillik bol mis ama tabi İstanbul kadar asla olamaz
Evet malesef aşırı kalabalık her türden insan var gerçi her yerde var ama İstanbul gözde bir şehir olduğu için çok daha fazla
Şile diyince deniz kum güneş akla ilk gelenler miissss canım çekti bak
Ahahaha 4.aya girdim doğru düzgün aşerme hissetmedim ama deniz, kumsal, serinlik, sakin bir Üsküdar havası, he bir de çeyrek aşeresim var ahahaha
Hahahha Amın canım ınsallah senınde ole tabıkı evet İstanbul bıe baska ben zaten Anadolu yakası dayım atasehırde oturuyorum uskudar Kadıköy vs yıllardır gezdıgım yerler ayrıca cok guzel bıe sehır ama sende yakınsın helıp gıtmıyormusun Sakarya uzak bir yer degıl yada burda akrabanmı yok sakaryayada bır kere gttım kıs dı cok sessızdı evet kucuk guzel bir yer tabı ne olursa olsun arac varmı bılmıyorum ama yoksa gezmeye gelmek zor bızde oraya taşınmak ıcın ılk arac almayı dusunuyoruz bende tamamen burdan ayagımı kesemem ıstedıgım zaman gelmem gerek
ilk zamanlar aserme bendede olmadı sonradan aserdıgım tek sey tursuydu gwrcekten ama su an son zamanlarda nasıl oluyorsa canım her seyı ıstıyor anlamadım gttı
sende aserırsın yanı bekle ve gör
Cinsiyet öğrendin mi canım ayyy ben çok merak ediyorum
Benim ailem, tüm arkadaşlarım İstanbul’da. Avrupa’da Küçükçekmece’deydim ben de. Bugüne kadar çok defa gidip geldim ta ki hamileliğime kadar 4 ayda sadece 1 defa gittim o da yoldayken hamileliğimi öğrenmiştim bi daha da gidemedim zaten
Kesinlikle araba almadan gelmeyin yoksa ne gezmek ne başka bir şey
bizim arabamız yok motor var pek işe yaramıyor
Can-ı gönülden tam gezemiyorsun çarşıda dönerci ve kuyumcu dışında doğru düzgün bir şey yok desem yeridir. En güzel yerler başka ilçelerde onlara da araba lazım dolmuş otobüs çekilmez
Aşermek için tum ailem beni bekliyor kız aşersin de bir şeyler alalım heyecanındalar
ama ben fos
13 haftalikken kıza benziyor dedi doktorum, şimdi 15 haftalıkken de erkek dedi.
Başka da seçenek yok merakla bekliyorum ne çıkacak diye detaylı ultrasonu bekliyorum orda net görünür diyorlar ama tabi son ana kadar sürpriz yapan bebiş çok o yüzden cicili bicili kıyafetleri alamıyorum
Rabbim sağlıkla bebişlerimize kavuşmamızı nasip eylesin inşaAllah
Çok sıcakkkkkk orduda nem çookkk yarın 1 günlük de olsa yaylaya kaçacağım insallah
Bize de gönderin serinliği üfffleyin azıcık da gelsin Marmara taraflarına
Üfleyeceğimm iyi ki doğum şubata denk geliyor @
Selam kızlar. Bulantidan uyuyamiyorum bende. Agzimda sürekli bir tükürük birikmesi ve kotu bir tat asla geçmiyor cok kotu
Ahahah teşekkür ediyorum benim de Ocak miss
Benim doktorum bana nane yağı tavsiye etti eline sürüp kokla diye bulantım içindi. Belki size iyi gelir deneyin isterseniz Bulantı ilacı vermişti doktor bana ama işe yaramadı bende . Ama nane yağı iyi geliyordu biraz olsun
Kizlar merhaba bende sizler gibiyim sabaha kadar dönüp duruyorum daha doğuma 5 ay gibi bir süre var ayak yanmammda çok var benim bazen olur buz gibi sonra ateş basar bu arada sizde vajina ağrısı oluyor mu özür dileyerek söylüyorum birliktelikten sonra aşrı bir ağrım oldu bu son zamanlarda ve lavaboya gidincede o ağrı dwvam ediyor sizde de oluyor mu
Bende Ocak 20 inşallah
Allah ınsallah bır arac nasıp eder sızede bebısten sonra bol. Bol gelırsınız canım yok aracsız olmuyor bızdede motor var bir tane ama İstanbul’da bıle gercekten aracsız bır yerden bir yere gıdılmıyor malesef asermek ıcın bıraz bekle son zamanlar gercekten ınanın canı ıstıyor zaten ılk uc ay mide bulantısı vs kotu gecıyor sonra sonra ben 34+1oldum bu ara sureklı acıkıyorum canım bıseyler ısteıyor senınde darısı basına dıyelım o zaman
Benim de 9 Ocak görünüyor sağlıkla gelsinler inşaAllah
Ayyy çok çookk amiiinnn isteyen herkese hayırlısıyla nasip olsun
Artık beklerim sizi de buralara
benim Sakarya’da pek arkadaşım yok öyle pek yaşıtım da yok
hadi çat diye çıkıp gezelim ya da hadi kalk bana gel diyebiliceğim
Benim biraz değişik 3 aydan sonra bulantılarım artmaya başladı milletin azalır benim tam tersi
Aşermek de öyle olucak galiba herkesin bittikten sonra benim başlicak
Çok garip değişik ama bir o kadar da tatlı bir duygu
Hele bir de hissetmeye başladım mı Allaaahhh kimse tutamaz beni
yavruşum da yavruşumm
Cok tatlısın canım ya ALLAH gonlune göre versin ınsallah bende beklerım ıstanbula benimde hıc arkadaşım yok pek ınsanlarla hasır nesır olmıyoeum oturdugum yer hep sıte zaten komsulukta yok bende beklerım hayırlısıyla ALLAH kucaginada almayı nasıp etsın bebısını ınsallah
Ayy o senin tatlılığın amiiiiiinnnnnn çok çok amiiiinnnnn cümlemize inşaAllah. Teşekkür ediyorum