Uyuyamayanlar hamişler sohbet edelim biraz😍

Su şişesine su koyup dondurdum ayaklarımın arasına aldım karşımda vantilatör ama mümkün değil sıcağı yenmek

1 Beğeni

İnşallah ya :pray::heart_eyes:

1 Beğeni

Ben kılmayı kucaklayıp yatıcam neredeyse :rofl:

1 Beğeni

Ayy en güzeli okurken bile serinlik veriyor o buz kelimesi​:joy: ama dikkat edin ayak altı çok önemli üşütmeyin :slight_smile:

Yarın benim sezaryen olacağım nasipse :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Hadi hayırlısı olsun bakalım :pleading_face::heart_eyes:

1 Beğeni

Doktoruna sordun mu ben doktora gitmedim ondan dolayı soramadım

Dedim haraketleri iki gün histemedim bana öyle bişey olduğunda hemen gel dedi bekletme dedi sonra bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi

Hadi inşallah sag salim kavuşursun bebegine​:heart_eyes::heart_eyes::pray::pray:

Senin az kaldı bu buhrandan cıkıyorsun ben daha 34 haftadayım daha var malesef nasıl gecıcek bılmıyorum dusundukce cıldırıyorum

Hıc sorma gercekten bu haksızlık yanı Erzurum’da su an soguktan bogazlarım sıstı duyor ya :rofl::rofl::rofl: Erzurumlu arkadas saka gbı boz burda Afrika sıcaklarıyla ugrasıyoruz ustelık karnımız burnumuzda esım yazı cok sever ben sogugu seviyorum dıye gıcık oluyordu dusun o bile dua edıyor bıtsın bu ıskence boz nabalım hem bebıs tasıyoruz hem agrılar cekıyorux hemde sıcaktan bayılıp gıdıyoruz :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bizde erzurumxda yasıyoruz yağmur ruzgar ama ben seviyorum

Kız yok benim ki daha 6 ay var :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben demiştim uyuyordur o annesi doğduğu zamanda sakin bebek olur belki :heart_eyes:

:joy: benim de 5 ay var, geçmiyor esmeyince hiç geçmiyoooorrrr :joy:

Şu doğumları atlatana kadar erimesek bari :joy:

1 Beğeni

Sanslısın sende karnın burnunda degılmıs bu havalara birde kocaman gebekle gecırseydın aman yarabbim ne yata bılıyorsun ne kalka bılıyorsun yanlarada yatmakdan felc oldum artık bacaklarım tutmuyor :rofl::rofl:

Yani evet daha penguen olmadım ama olmayı çok istiyorum kilo almak, tatliş hamile bir anne olmak hayalim :joy: ama olmuyor olmuyor 48 kilo nedir Allah aşkına :smiling_face_with_tear: Bacak ağrısı şimdiden başladı bende tutmuyor sanki ayağa kalktığımda düşücek gibi hissediyorum tam diz kapaklarımın arkası :hot_face::hot_face:

Aaa olsun ne guzel kıloda ıyı degıl hem alırsın merak etme son artık 6 7 aydan sonra başlıyor son haftalar hem birden almaya baslıyorsun hayalın gerceklesıcektır​:smiling_face::smiling_face: birde senin dogum kış a gelıyor galiba ne guzel ya zaten İstanbul cevresı kış da yasanmıyor o kadar

Ayyy en çok sevindiğim kısım Ocakta doğum yapmak şükürler olsun :joy: Ayy hadi inşaAllah sağlıklı hayırlı evlat sağlıklı kilo amin :palms_up_together:t3::joy: Her şey gönlünce olsun senin de inşaAllah :blossom::cherry_blossom: Ama canım istanbul’umu da aşırı özledim :pleading_face::pleading_face: