Su şişesine su koyup dondurdum ayaklarımın arasına aldım karşımda vantilatör ama mümkün değil sıcağı yenmek
İnşallah ya
Ben kılmayı kucaklayıp yatıcam neredeyse
Ayy en güzeli okurken bile serinlik veriyor o buz kelimesi ama dikkat edin ayak altı çok önemli üşütmeyin
Yarın benim sezaryen olacağım nasipse
Hadi hayırlısı olsun bakalım
Doktoruna sordun mu ben doktora gitmedim ondan dolayı soramadım
Dedim haraketleri iki gün histemedim bana öyle bişey olduğunda hemen gel dedi bekletme dedi sonra bebeğe baktı bir sıkıntı yok dedi
Hadi inşallah sag salim kavuşursun bebegine
Senin az kaldı bu buhrandan cıkıyorsun ben daha 34 haftadayım daha var malesef nasıl gecıcek bılmıyorum dusundukce cıldırıyorum
Hıc sorma gercekten bu haksızlık yanı Erzurum’da su an soguktan bogazlarım sıstı duyor ya Erzurumlu arkadas saka gbı boz burda Afrika sıcaklarıyla ugrasıyoruz ustelık karnımız burnumuzda esım yazı cok sever ben sogugu seviyorum dıye gıcık oluyordu dusun o bile dua edıyor bıtsın bu ıskence boz nabalım hem bebıs tasıyoruz hem agrılar cekıyorux hemde sıcaktan bayılıp gıdıyoruz
Bizde erzurumxda yasıyoruz yağmur ruzgar ama ben seviyorum
Kız yok benim ki daha 6 ay var
Ben demiştim uyuyordur o annesi doğduğu zamanda sakin bebek olur belki
benim de 5 ay var, geçmiyor esmeyince hiç geçmiyoooorrrr
Şu doğumları atlatana kadar erimesek bari
Sanslısın sende karnın burnunda degılmıs bu havalara birde kocaman gebekle gecırseydın aman yarabbim ne yata bılıyorsun ne kalka bılıyorsun yanlarada yatmakdan felc oldum artık bacaklarım tutmuyor
Yani evet daha penguen olmadım ama olmayı çok istiyorum kilo almak, tatliş hamile bir anne olmak hayalim ama olmuyor olmuyor 48 kilo nedir Allah aşkına
Bacak ağrısı şimdiden başladı bende tutmuyor sanki ayağa kalktığımda düşücek gibi hissediyorum tam diz kapaklarımın arkası
Aaa olsun ne guzel kıloda ıyı degıl hem alırsın merak etme son artık 6 7 aydan sonra başlıyor son haftalar hem birden almaya baslıyorsun hayalın gerceklesıcektır birde senin dogum kış a gelıyor galiba ne guzel ya zaten İstanbul cevresı kış da yasanmıyor o kadar
Ayyy en çok sevindiğim kısım Ocakta doğum yapmak şükürler olsun
Ayy hadi inşaAllah sağlıklı hayırlı evlat sağlıklı kilo amin
Her şey gönlünce olsun senin de inşaAllah
Ama canım istanbul’umu da aşırı özledim