Uyuyamıyorum uyuyamıyorum uyumak istiyorum diye bagırıcam dışarı çıkıp az kaldı kızlar ya
Bende aynı durumdayim sıcaklar maf ediyor uyumak istiyorum ama uyyamiyorum
Mersin daha sıcak annemlerden biliyorum bi de hamilelik de hiç hayal edemiyorum Allah yardımcın olsun valla pişmeden dogursak bu sıcakta
O yağmurlardan soğuktan manisa taraflarınada gönderirmisinizz
Yada bende erzueumluyum ya ama dogma bugme ıstanbul hıc erzurumu gormedım bıle ama kıs soguk yagmur o kadar sevıyorum kı aslında demekkı kokenımden ama ıatanbulda pısmıs tavuga donduk bence cok guzel rahatsızlanmıssın gecmıs olsun ama soğuk havalar gercekten cok guzel
Evet hıc sorma hele su an hıc degıl her telden ne ararsan var artık ne yagmur yagıyor dogru duzgun nede kar bende kış ayına asıgımdır ama hıc dolu dızgın yasayamadım aslında Erzurum’a gelıp gorup bakmak ıstıyorum akrabalarda var ama babannemle tanır ben ne tanırım ne gordumm ama gercekten guzeldır buna emınım yanı buz ıstanbul degıl hındıstanda gıbıyız hem kalabalık hem sıcak
Insallah
Sabaha kadar saga sola dönüp duruyorum sıcaktan degil klımanın karşısındayım zaten
Ayyy siz tamamen bensiniz ben de aslen Erzurumluyum, doğma büyüme İstanbul ve soğuk havaya bayılan biriyim
Şimdi Sakarya’da yaşıyorum nem nem neemm eriyip bitmek üzereyim
Ay sorma en kötüsü şu uykun var ama uyuyamıyorsun ya deli oluyor insan
Sizin dogum ne zamndı
Sıcaklık bayıyor cidden Ben 15+3 te mahvoldum Bir de aklıma gelmişken sorayım siz tatliş annelere Diz kapaklarımın tam arkasında acayip bi ağrı başladı bugün sanki damarlarım çekiliyor yürürken bile zorlanıyorum Normal mii buu yaşayan oldu muu
Sıcaklık bir yandan ayak yanması bir yandan ayaklarım zonkluyor resmen uyutmuyor tüm gece bende leğene su koyurum ayaklarım sürekli orda anam dağa 6 ay var nasıl dayanicam
Benim baldırlarımda oluyor oda krap girdiği için basamıyorum üstüne
Biz 9 ayın içine girdik
Allah’ım yâr ve yardımcımız olsun inşaAllah yaa çok zor bir şeymiş
Gerçi bu mucizeyi tatmak bile bambaşka bir duygu apayrı bir güzellik tabi
Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi
Alin inşallah cümlemiz ama benm ilk de degil 3. Cü dogumum olucak ama hala rahat degilim alışamadım
Doğum yakın ondan canım benimde bacağıma kiranp giriyor sırtıma atıyor ağrısı egilemiyirum bile
Aynn aynn belimdede aynı sıkıntı var demek dogum belirtilerimi oluyor
Her çocukta farklı duygular yaşandığını her hamilelikte de farklı semptomlar olduğunu duymuştum demek ki doğruymuş güzel haberlerle gelirsiniz buraya