Uyumsuz yemekler aşerme

Çünkü bi Karadeniz biliyor genelde ben Egeye gelin geldim turşu kavurması deyince herkes yüzüme değişik değişik bakıyor valla @Zühre @duygugillerdenbiri :rofl::rofl:

Bence çok lezzetli bir tat. Boşver en iyisi sadece biz bilelim :face_with_hand_over_mouth:

Fıstık ezmesi , yoğurt ve mayonez

Boyle midesiz olmazsak nasıl kilo alirız ki ben de senin gibiyim afiyet bal şeker olsun :drooling_face:

En çok istediğim şey yiyip yiyip kilo almamak :rofl: haksızlık bu

Hamilenin duası kabul olurmuş :rofl::rofl:

Normal hayatımda genetik olmasından kaynaklı hiiiiiiiç bi şey bana kilo aldırmaz inanın iştah açıcı ilaçlar vs gece yarıları yemek yemek yağlı falan hepsi vız gelir bana hatta 43 veya 44 kilo olmak hedefimdi hep ama bu aralar bebişten dolayı kendimi dana gibi hissediyorum :joy::joy:

Takiii evlenene kadar bende öyleydim ne yersem yiyiö almıyordum gecenin bir vakti kızartmalar makarnalar yiyordum üstüne daha da zayıflıyordum evlendiğim gün 40 kiloydum ama evlendikten sonra 50 lere çıktım.

Evlilik bana da kilo aldırdı :smiley:

Ben hiç beklemiyordum ya bu kadar aşacağımı o kadar diyetisyene gitmiştim kilo almak için ama yinede alamıyordum evlenince 2 sene de 15 kilo almıştım. :rofl::rofl: