Ye ye balım afiyet olsun can boğazdan gelir ![]()
![]()
Vallahi Cansu normalde de öyle olduğum için ekstra bir şey istemedi canım
ama yağda yumurta ve süzme yoğurt, baklava ayran, turşu kavurması ve ıslak kek favorilerim. Şu aralar canım en çok lahmacun içine çiğ köfte ve cips istiyor ama gebelik şekerinden dolayı doğurmayı bekliyorum ![]()
![]()
@Zühre Zühre sen nerelisin turşu kavurmasını kolay kolay kimse bilmiyor karadeniz dışında
Ayni seyi aşermişiizzz ![]()
nomalde hic sevmem hic yemem ama bi canim istemisti bi yerde falanda görmedim ama aklima düşmüştü birden 5-6 tane almis esim ben sadece 2 tane yiyebildim normalde sevmedigimden midem bulanmisti ama bulana kadar sayiklamistim resmen![]()
![]()
Ben normal şartalarda da incir çoook severim ama aşermekte baya abarttım gece gündüz aradık hiç bir yerde yoktu normalde erken çıkan meyve bu sene ağustos sonunu buldu kara olanı.
Öldüm resmen .
İnan arkadaşım Suudi Arabistandan bile getirmeye çalıltı o derece yani ![]()
en son canım kayınbirader askere gitmeden ben sana kesin bulurum dedi ve gerçektende ne yaptı etti buldu ve askere gitti 2 gün sonra
Böyke kayınbirader zor bulunur ![]()
![]()
Tadımlık yeseniz olmaz mı o kadar canınız ćekmiş ![]()
Allah razı olsun ondan her derdime yetişiyor. İnşallah çabucak ve selametle döner
Benimde kayinpederim öyle Allah razi olsun canimin bisey cektigini duymasin gezmedik yer birakmiyo bulana kadar kuzumun kuzusu yesin diyo Allah basimizdan eksik etmesin onlari ![]()
Karadenizliyim
Anne tarafım Rizeli.
İnsülin kullanırken şimdi hiç riske atmayayım ![]()
Ben Karadenizli değilim ama çok severim turşu kavurmasını
hatta hamilelik öncesinde aşerir gibi fasülye turşusu kavurması istemiştim, kendim yapıp kendim yemiştim![]()
Amin amin vallah eşimden çok nazımı çekiyor
Daha önceden kaza geçirdim eşim çalışıyor diye tam 2 haftadan fazla süre başımdan ayırlmayıp suyu bile ayağıma getirdi.
allah bin kere razı olsun
Helal olsun
eşinden güzel bakmış. benimkisi 2. Gunde söylenmeye başladı ![]()
![]()
![]()
olsun genede allah razı olsun ondada diyelim.
İyi insanlara denk düşmek gerçekten önemli sen ne kadar iyi olursan ol karsi taraftan bi adim olmazsa bi işe yaramiyor şükür ki kiymet bilen insanlarla karşılaşmışız
İstanbul’daysan canın çekince gel bana
mısır ekmeği de yaparız yanına ![]()
Ahh canım benim çok teşekkür ederim![]()
valla mısır ekmeği de çok severim,buralarda iyi yapan yer bulamadım. Tekirdağ’dayım haftaya Antep’e gideceğim
İnşallah ilerde bir gün yüz yüze tanışma fırsatımız olur![]()
Ohh Antep’te tadını çıkar yemeklerin ![]()
Yok valla gezmek için iyi güzel ama bir yerden sonra yemekleri de sıkıyor![]()
![]()
ağır gelmeye başlıyor![]()