Merhaba hanımlar
Hamilelikte canınız birbiri ile uyumsuz yemek istedi mi
Mesela baklava ile turşuyu birlikte yemek gibi
Merhaba hanımlar
Hamilelikte canınız birbiri ile uyumsuz yemek istedi mi
Mesela baklava ile turşuyu birlikte yemek gibi
Benim hiç olmadı yani tatlıyı ekşiyi üst üste yeme alışkanlığı edindim malesef ama berber hiç canımın çektiği olmadı
Bu benim normal halim @Cansu ya
Siz ve ben çok midesiziz uyumsuz neler canınız çekti
Mesela kek zeytin çay üçlüsüne bayılıyorum. Her tatlının yanına mutlaka zeytin yiyorum. Yoğurtla pekmez karıştırmayı seviyorum. Pilavla mayoneze bayılırım. Pilavla beyaz peyniri çok severim özellikşe sebzeli bulgur pilavı ile. Bunlar bir kısmı
Ekmek arası künefe Ve yedim de
Hiç olmadı
Ben normalde de yiyorum turşuyla baklavayi coook güzell ama çikolata ve yogurdu ayni anda yemiştim oda güzeldi
Künefe sevmem ama bu sekilde belki denenebilir
Ben de kek ile peynir birlikte yemesini çok seviyorum. Bence bebeğimiz de bizim gibi iştahlı olacak
tam bi türk hareketi olmuş.
Favori midesizimiz siz oldunuz ben de yalan yok turşu ile baklavası denedim beğenmedim
Nerde enteresan şey var bende zaten
İnşallahh @Cansu şuan zaten çevremde gördüğüm bebekler hep çok iştahlı maşallah anneleri yediklerinden vermeyince kıyameti koparıyorlar inşallah bizimkilerde öyle yer herşeyden
Anam ben şok bende hiç öyle şeyler olmadı ama 5 ay boyunca incir diye sayıkladım sadece en son böyle 1 ay önce falan buldum ve yedim tabi bu süre zarfında dondurulmuş ve kuru incir yedim ama nafile taze olsun diye zorladım
@Gulsen95 benimki hamilelikten değil normal halim sürekli hamile gibi zaten kii şuda bir gerçek hamileyken canım birşey çekmedi hiç illa ondan yicem diye birşeyim olmadı ama öncesinde sürekli şundan olsa da yesek diyordum
Çocuklar yemek yemesini bizden öğreniyorlar. Çocuklarımız bizi raklit edecek için rahat olsun arkadaşım
O zaman ben yandıımmm çocuğum gece uyanıp uyanıp yemek isticek