33+3 günlüğüz nasipse 38. Haftada sezeryan olacağım 2. Doğumum olacak 30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var 32. Haftada cinsiyetimiz değişti kızım olacağını öğrendim çok heyecanlıyım sadece şunun üzüntüsü var bende şu zamana kadar farklı bir uygulama kullanıyordum ordada böyle sohbet vari sorular sorabiliyorduk fakat normal bir soruyu bile adminler kitliyor ve sorulara inanılmaz az katılım oluyordu bu uygulamayı internet yorumlarında tesadüfen görüp denedim ve doğuma bir ay civarı kaldığı için sanırım çok şey kaçırmışım bundan sonra sürekli devam etmek dileğiyle
TakipdeyiM O ZMAN
Evet sağolsn herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Günde bikaç kere yokluyorum burayı. Siz başka bi post açıp yazmıştınız. İlk erkek dediğinde emin olmadan bi söylediler. Yandan tahminde mi bulundular yoksa pipiyi gördüklerini zannetiler. Nasıl oldu? Özellikle erkekte yanılma çok az. Direkt gösteriyorlar minikler. Forum öncesi özellikle ileriki haftalarda cinsiyet yanılması duymamıştım.
Evet 32 . Haftaya kadar hep erkekdi bebeğim 32 de kız dedi doktorum pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak ama alışverişini yap kesin kız dedi üç çizgi saydı biz hala şokdayiz
oha nasil ya 32 ye kadar erkek bilipte 32 den sonra kiz denmesi nasil bi his acaba
Çok karışık hala inanamıyorum bir tane oğlum var ikinciyi tabi gönül isterdi ki kız olsun tabi öncelik sağlıklı olması bir oğlum olduğu için öyle dedim neyse alıştık tabi ismi hazır oğlum diye seviniyoruz doğuma az kalmış hastane çantası yıkanmış utulenmis maviler o biçim Derken 8. Ayda doktor demesinmi bu kız selamün aleyküm Tabi inanılmaz bir şok yaşadım içimde hep ukte kalmıştı şaşkınlık sevinç hala inananama derken bir dahaki randevumu bekliyorum Şimdiden herkes elbiseler pembeler başladı ailede sil baştan yapıyoruz
Hiç şaşırmadim benim okul arkadaşıma 8,5 aylığa kadar kız dediler son kontrode erkek demişler kız şoka uğradı resmen
@mart-anneleri grubuna katıldınız mi katilmadiysaniz üzerine tıklayıp katılabilirsiniz bende Mart’ta doğum yapacağım
Uygulamayi beğendiğinize sevindim kafanıza takılan sorulara her zaman cevap bulabilirsiniz burada arkadaşliktan öte bir bağ var tekrar aramıza hoşgeldin
Bu konu altında bütün Mart anneleri var bilgilerimizi paylaştık senide bekliyoruz
Çok teşekkür ederim Evet katıldım Mart annelerine
Hoşgeldin
Seni aramızda görmekten uygulamanın geliştiricisi ve sahibi olarak görmekten mutlu oldum. Bizim amacımız seviyeli ve aile gibi bir ortam inşa etmek forumda Mucize Bebek uygulaması senin doğumuna yetişir, orada da böyle bir forum olacak. Orada devam ederiz
Ayy biz doğurduk ama hala buradayız sosyal medya kullanmıyorum neredeyse. Canım @admin çiçek gibi uygulama yapmış
Canımsın
@admin çok teşekkür ederim böyle bir ortamın bu kadar nayif bir Yöneticisi olmasına ayrı bir sevindim Bundan sonra hep beraber olmak dileğiyle
Ay onun doğumuna yetişirse bize hayli hayli yetişir çok sevindim bu habereee
O kadar kesin gördüm ki. Ama bende şoka girmek isterdim mavilerle pembeleri değiştirirdik sıkıntı değil.
Detaylı ultrasonda görmediler mi?
@Güneş1 bende öyleydim o kadar nettim ki emin olun gözümle gördüğüm halde inanamıyorum hala düşünün