Mart'ta doğum yapacak anneler 💗

Martta dogum yapacak anneler​:heartpulse: ben 32 haftama giriyorum ama sanki zaman geçmiyor :smiling_face_with_three_hearts: sizde durumlar nasil

7 Beğeni

Ben bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim :smiling_face_with_three_hearts:

Az kalmış, hazırlıklar tam mı ? :star_struck:

1 Beğeni

Tüm kiyafetlerini yikadim ütüledim hastaneye götürüceklerimide hurçlara koydum ama valize koyup kapatma kaldi o da cekim için kiyafetleri ütüledim kirişir diye son zamanda onlarida koyup kapatırım diyorum

Ne güzel cinsiyeti ne​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kız bebeği ve isim dusunmeye başladım aşırı heyecanlıyım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah’ın izni ile bende Mart’ta doğum yapacam 31+6 haftalık hamileyim

Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende kızımda çok isim araştırmıştım sonra Arapça ilahi dinliyordum Lena ismini duydum ve araştırdım ismini Lena bıraktım

29+5 bnmde hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah

2 Beğeni

Zaman geçmek bilmiyor gerçekten sağlıkla gelsin bebisler

2 Beğeni

Ne güzel benimde kiz olacak bu yil kiz senesi gaiba

3 Beğeni

Amin canim insallah benimde kiz bende Sara koyucam oglumun ismi Aras onun tersi oluyor yani :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben sürekli dik durmaya çalışıyorum acayip baskı oluyo az yemek yesem nefes alamıyorum sizde de oluyomu bu durum

Benim İlk kızdı şimdi hamileyim erkek gelecek Allah’ın izniyle

1 Beğeni

Valla ayni durumdayim hem yemek istiyorum hem ne yesem agzima geliyor bütün organlarimiz sıkişti​:joy:

2 Beğeni

Ne güzel hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

1 Beğeni

Amin inşallah :palms_up_together:

Merhaba ben de Mart’ta doğum yapacağım normal doğum olduğu için doktorum 20-24 Mart arasında olacak inşallah :palms_up_together: şuan 32+5 günlük olduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

2 Beğeni

Normal dogum ne güzel benim sezeryan olucak saglikla kucagimiza alalim insallah mart sonu gibi büyük ihtimal salı günü muayenem var sorucam bakalim heyecanla bekliyoruz zaman gecmiyor gibi geliyor.

2 Beğeni

Amin inşallah hepimiz güzel bir doğum geçiririz benim 3 cü normal doğumum olacak Allah’ın izniyle :palms_up_together:t3::cherry_blossom:

2 Beğeni