Martta dogum yapacak anneler ben 32 haftama giriyorum ama sanki zaman geçmiyor sizde durumlar nasil
Ben bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Az kalmış, hazırlıklar tam mı ?
Tüm kiyafetlerini yikadim ütüledim hastaneye götürüceklerimide hurçlara koydum ama valize koyup kapatma kaldi o da cekim için kiyafetleri ütüledim kirişir diye son zamanda onlarida koyup kapatırım diyorum
Ne güzel cinsiyeti ne
Kız bebeği ve isim dusunmeye başladım aşırı heyecanlıyım
Allah’ın izni ile bende Mart’ta doğum yapacam 31+6 haftalık hamileyim
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız bende kızımda çok isim araştırmıştım sonra Arapça ilahi dinliyordum Lena ismini duydum ve araştırdım ismini Lena bıraktım
29+5 bnmde hayırlısıyla kucağımiza alalım inşallah
Zaman geçmek bilmiyor gerçekten sağlıkla gelsin bebisler
Ne güzel benimde kiz olacak bu yil kiz senesi gaiba
Amin canim insallah benimde kiz bende Sara koyucam oglumun ismi Aras onun tersi oluyor yani
Ben sürekli dik durmaya çalışıyorum acayip baskı oluyo az yemek yesem nefes alamıyorum sizde de oluyomu bu durum
Benim İlk kızdı şimdi hamileyim erkek gelecek Allah’ın izniyle
Valla ayni durumdayim hem yemek istiyorum hem ne yesem agzima geliyor bütün organlarimiz sıkişti
Ne güzel hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
Amin inşallah
Merhaba ben de Mart’ta doğum yapacağım normal doğum olduğu için doktorum 20-24 Mart arasında olacak inşallah şuan 32+5 günlük olduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Normal dogum ne güzel benim sezeryan olucak saglikla kucagimiza alalim insallah mart sonu gibi büyük ihtimal salı günü muayenem var sorucam bakalim heyecanla bekliyoruz zaman gecmiyor gibi geliyor.
Amin inşallah hepimiz güzel bir doğum geçiririz benim 3 cü normal doğumum olacak Allah’ın izniyle