Kızlar pazar günleri babalar evde olduğu için babalara bildirim gönderiyorum. Tepkileri nasıl oluyor merak ediyorum Daha fazlamı olmalı yoksa daha az mı? Geri bildirimlerinize ihtiyacım var.
Merhaba admin, ben eşime bildirimi okuyunca gülümsüyor ama sonra dalga geçiyor kafayı kırıcaksın diye
Merhaba admin ben eşime bir gün ekran atmıştım yok yavv demişti
Ben de eşimi okudum vay bizim bebiş bana mesaj mı yollamış dedi gülümsedi
Benim eşim soruyor her pazar bekliyor şuan msj yok triplerde :))))
Çok güzel düşünülmüş pazar olması da çok hoş.Yalnız abiler ablalar için de birşey yapabilir misiniz bizimki merakla her gün okuyup keşke bana da yollasa diyor
Eşim bayılıyor gelen bildirimlere hatta neden sadece pazarları bana bildirim geliyor haftanın altı günü sana geliyor diye kıskanıyor
Daha çok olmalı bizim nedense hissediyor ona göre bildirim geliyor gibi oluyor şaşırıyoruz
Daha çok olmalı. prensesimin babişkosuyla ilgili şeyleri de okumak hem çok eğlenceli oluyor hem de duygusallaşıyoruz. Ama ona neden hiç mesaj yazmıyor hep bana yazıyormuş.
Neden her yerde sadece anneden bahsediliyor ben de kızımın babasıyım diyor.
Evet, benımkılerde oyle bıze nıye gelmıyor dıyorlar
@Kübra341 kimin evde başka bebişi olduğunu bilemeyiz bu yüzden çoğu kişi için anlamsız olur diye kardeşe mesaj gelmiyor
Bizimki dört gözle bekliyor babaya bildirimi
Babalara söyleyin hazırlansın yeni bildirim geliyor
Bizde az önce tam bebekten bahsediyorduk babacıgına hissetmiş gibi bildirim gönderdi babayla ilgili çok tatlı oldu
Ben hiç beğenmiyorum gelmese de olur günlük takip yeterli
Benimki gülümsüyor
Kesinlikle babaya daha fazla gelmeli…Eşler bu şekilde daha da çok alışıyor babalığa ve kendilerini hazırlıyorlar bu çok yardımcı oluyor bence
Eşim de uygulama inili bana mesaj göndermiyor bu cocuk diyip küsüp bakmiyor anne olan mesajlara
Benim eşimde sanki çocuğumuz gerçekten konuşuyormuş gibi ona cevap veriyor. “Öyle mi kızım” “Tamam kızım” gibi. Mutlu oluyor bu durumdan.