Uygulamadan Babaya gelen bildirimler

Kızlar pazar günleri babalar evde olduğu için babalara bildirim gönderiyorum. Tepkileri nasıl oluyor merak ediyorum :grinning: Daha fazlamı olmalı yoksa daha az mı? Geri bildirimlerinize ihtiyacım var.

6 Beğeni

Merhaba admin, ben eşime bildirimi okuyunca gülümsüyor ama sonra dalga geçiyor kafayı kırıcaksın diye :smile::smile::smile::smile:

1 Beğeni

Merhaba admin ben eşime bir gün ekran atmıştım yok yavv demişti​:grin::grin::grin::grin::grin:

1 Beğeni

Ben de eşimi okudum vay bizim bebiş bana mesaj mı yollamış dedi gülümsedi

Benim eşim soruyor her pazar bekliyor şuan msj yok triplerde :))))

1 Beğeni

Çok güzel düşünülmüş pazar olması da çok hoş.Yalnız abiler ablalar için de birşey yapabilir misiniz bizimki merakla her gün okuyup keşke bana da yollasa diyor :grinning:

3 Beğeni

Eşim bayılıyor gelen bildirimlere hatta neden sadece pazarları bana bildirim geliyor haftanın altı günü sana geliyor diye kıskanıyor :grinning:

2 Beğeni

Daha çok olmalı bizim nedense hissediyor ona göre bildirim geliyor gibi oluyor şaşırıyoruz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Daha çok olmalı. :melting_face: prensesimin babişkosuyla ilgili şeyleri de okumak hem çok eğlenceli oluyor hem de duygusallaşıyoruz. Ama ona neden hiç mesaj yazmıyor hep bana yazıyormuş. :grin: Neden her yerde sadece anneden bahsediliyor ben de kızımın babasıyım diyor. :upside_down_face:

2 Beğeni

Evet, benımkılerde oyle bıze nıye gelmıyor dıyorlar

1 Beğeni

@Kübra341 kimin evde başka bebişi olduğunu bilemeyiz bu yüzden çoğu kişi için anlamsız olur diye kardeşe mesaj gelmiyor :frowning:

3 Beğeni

Bizimki dört gözle bekliyor babaya bildirimi :sweat_smile:

1 Beğeni

Babalara söyleyin hazırlansın yeni bildirim geliyor :slight_smile:

4 Beğeni

Bizde az önce tam bebekten bahsediyorduk babacıgına hissetmiş gibi bildirim gönderdi babayla ilgili​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: çok tatlı oldu

2 Beğeni

Ben hiç beğenmiyorum gelmese de olur günlük takip yeterli

1 Beğeni

Benimki gülümsüyor :blush:

Kesinlikle babaya daha fazla gelmeli…Eşler bu şekilde daha da çok alışıyor babalığa ve kendilerini hazırlıyorlar bu çok yardımcı oluyor bence :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Eşim de uygulama inili bana mesaj göndermiyor bu cocuk diyip küsüp bakmiyor anne olan mesajlara :laughing::laughing::laughing:

Benim eşimde sanki çocuğumuz gerçekten konuşuyormuş gibi ona cevap veriyor. “Öyle mi kızım” “Tamam kızım” gibi. Mutlu oluyor bu durumdan.