Bebeğim oldu ama bir anımı anlatmak istiyorum bu uygulamayı ilk hamile olduğum zaman yüklendiğinde bildirimler geliyordu her gün ne geldi diye eşim oğlumla okurduk bir anneciğim bir babacığım diye mesajlar geliyor oğlum çok ağlamıştı kardeşim beni sevmiyor sevse bana da mesaj atar diye sanıyordu ki gerçekten kardeşinden geliyor baya bir günlük baktı sonra bakmayı bıraktı bana mesaj gelmiycek diye hatta bir mesaj atmış kardeşim beni sevmiyor musun niye mesaj atmıyorSun diye sizden ricam yeni anneler adına arada abim ablam diye de mesajlar atın @admin
Çok hoşuna gidiyor. Hemen gelip karnımı sevip, kızımızı öpüyor.
Babaya mesaj gelmediği zaman eşim bebişim bana mesaj attı mı diye soruyor.
Bence yeterli pazar günü…
Bunu benim esim de yapıyor bende ses etmiyorum pek seviniyor
Admin dün eşimi kıskandırıyordum bana aşık birisi daha var vs diye, o da kıskanıyordu sonra 'baba annemi kıskandığını hissettim, diye bildirim geldi çok hoşumuza gitti arada babalara bilgilendirici msjlar da gelsin örneğin hamilelik sürecinde anneme yardımcı ol… doğduğumda bana çok iyi bak vs. Babalığı ilk kez yaşayacak bilgi olsun
Bence de daha sık olmalı. Sadece pazar günü babalık yapacakları gibi bir msj gitmesin bilinçdışlarına :)))
Ya abla ya da abi icinde bildirim gelse harika olur kızım hep size mesaj geliyor, kardeşim beni sevmiyor diye üzülüyor
Birkere teyzelere mesaj gelmişti okadar sevinildiki halayada gelse keşke sevinçten bayılır heralde
Bizimki de bu mesaj sana babacım diye bir bildirim gelmişti kahvaltı yaparken telefon mu kullanıyor kızarım haaa dedi gülüştük . Güzel beğeniyor o da bu bildirimleri
Bizimkide gelen mesajla konuşmaya başlıyor bebisiyle cok iyi daha fazla olabilir
@admin gönderilen bildirim harikaydı çok mutlu oldu babiskomuz annelere gönderilenler gibi daha fazla olsun baba mesajları
Sadece pazarlari mi geliyor sanki bize daha sık geliyor gibi geldi bende cinsiyetini kız diye yazdık diye sanıyordum kız babalarına özel sanıyoruz ama benim hiçbir şeyden duygulanmayan kocama bile sevindirik geliyor mesajlar yani geçen gün aileli bı mesaj geldi abiler ablalar da güldü