Uygulamadaki pembeliği sevdiniz mi arkadaşlar 🩷 görüşleriniz bizim için değerlidir 😇

Güncelleme henüz gelmedi

2 Beğeni

Tamam ozaman

1 Beğeni

E posta dan çok fazla bildirim geliyor alışveriş siteleri banka lar :person_facepalming:

1 Beğeni

Bebeğin atak haftaları da gelebilir mi? sıçrama evreleri vb gibi​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bu aslında bebekten bebeğe çok fark ediyor. Bunu genelleme ile bildirmek yanlış yönlendirebilir. Hafta bebek detayına ekledim yinede. Güncelleme de bebeğin haftalık gelişimi yazısında yazacak :cherry_blossom:

4 Beğeni

Teşekkür ederim :heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet doğumdan sonra kullanabilirsin

2 Beğeni

Bu ccookk güzel bir haber gercekten tebrik ediyorum siziii :heart_eyes: nasil güzel ilgileniyor düşünüyorsunuz bizleriii binlerce alkışı hakediyorsunuzz :clap::clap: sabırsızla bekliyoruz uygulamayi :heart::heart:

4 Beğeni

Çok az kaldı :hugs:

6 Beğeni

Benim dogumuma da cok az kaldi :smiling_face: ama dogumdan sonraki uygulamayi dört gözle bekliyorumm :heart_eyes::heart_eyes: @admin

3 Beğeni

Keşke burcuda yazsa @admin olma imkanı varmı acaba

3 Beğeni

Evet var ekledim bile yeni güncellemede olacak

Buradaki bebek görseli değişti bu olmayacak. Bu ekranda gerçek fotoğrafa çok benzeyen bebek görseli olacak. Zoom yapılabiliyor. Ayrıca kalp sesini de dinleyebilirsiniz (temsili)

4 Beğeni

Ne zaman inşallah

1 Beğeni

Son bir kaç test kaldı onların da yapınca yayınlayacağım. Bu güncelleme çok büyük olduğu için fazla zaman aldı. Bir çok yeni özellik var

6 Beğeni

Teşekkürler eline emeğine sağlık :blossom::blossom::blossom:

2 Beğeni

Doğan bebeklerde hafta hafta gelişimide gelirse süper olur​:+1:t4:

5 Beğeni