Uygulamadaki pembeliği sevdiniz mi arkadaşlar 🩷 görüşleriniz bizim için değerlidir 😇

Ewet bir şey dicem bu uygulama neden pembeye donmus

2 Beğeni

Güzel olmamış mı yoksa :blush:

2 Beğeni

Aslında Güzel Kaş boyle bi şey olsaydı Kız annelerinde Pembe olsaydı Erkek annelerinde mavi Daha güzel olurdu Bence

4 Beğeni

Bence çok hoş olmuş :blush:

2 Beğeni

Bunu yapmak zor olabilir belki :blush:

4 Beğeni

Cookj tatli iç açıcı olmuş benceeee :heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Evet güzel fikir

2 Beğeni

Renk katmış güzel olmuş tabi mavi pembe secenegi olsaymis dahada güzel olurmuş katılıyorum @Mucizebebek2023

3 Beğeni

Çok güzel olmuş ben çok beğendim

2 Beğeni

Keyfimi daha da yükseltiyor uyğulamaya girince :smiling_face_with_tear:🫰🏻 @admin Ellerinize,emeğinize sağlık !

3 Beğeni

Uygulama gğncrllenince böyle gözükecek. Mavi renkten vazgeçiyoruz.

11 Beğeni

Pembiş olması harika olmuş elinize sağlık @admin hanım.)

1 Beğeni

Benim ekran

Bu sekil alt taraf gozukmuyor neden acaba doguma ne kadar kaldi vs. gözükmüyor

1 Beğeni

Yakında çıkacak güncelleme de bu sorunu düzelttik. Yeni verisyonda çok fazla özellik olacak. Çok az kaldı :busstop:

4 Beğeni

Güzel olmuş pembe tema​:smiling_face_with_three_hearts: fakat aynı ekranı görmek sıkıcı oluyor farklılık zamanı geldi gibi​:fairy: bebeğin haftası ayı görünürken bebekte gerçeğe yakın hareketli görünse çok hoş olurdu.

1 Beğeni

Birde forumda yeni konu acildiginda yada msj aldığımızda bildirim gelseydi güzel olurdu :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bebiş böyle olacak. Çizim bebeği değiştirdim​:wink:

5 Beğeni

Ahh ahhh @admin güzel @admin benim dogurcam zamani mi bekledin degistirmek icin temayi kıskandim daha bunu dogurmadan acaba bi daha mi diye düşündürüyorsun insani :sweat_smile: ellerine emeğine sağlık cok güzel oluyor :heart_eyes::heart_eyes:

5 Beğeni

Çok hoş olmuş

3 Beğeni