Evet admin tamda böyle demek istemiştim O kadar alıştım ki burdaki arkadaşlara sizlere bir sürü uygulama vardı hepsini sildim mucize anne dışında bir şeye bakmadım aylardır
Doğumdan sonrası içinde ek özellik gelse bebeğimiz büyürken de bilgi edinsek burdan çok hoş olurdu
Mucize Bebek adında bir uygulamamız olacak. O ayrı bir uygulama olacak ama. Doğumdan sonra kullanıcılar onunla devam edebilecekler. Hazırlıkları devam ediyor onun. Bir mobil uygulama yapmak biraz zor iş. Çok fazla zaman gerektiriyor.
Elinize sağlık çok beğendim valla emeğinize sağlık
Teşekkür ederim. Beğenmiş olmanıza sevindim
@admin artık dogurmadan biran önce güncelleme gelse keşke heycanlandim şimdi görünce ne zaman güncelleme gelecek tarih bellimi
Çok az kaldı. 10 gün içinde falan hazır olur diye umuyorum. Çözmem gereken bir kaç sorun var. onları halledince uygulama marketlerine ekleyeceğim. Güncelleme için bildirim gönderirim zaten haberiniz olur.
İnşallah @admin sabirsizlikla bekliyorsuz
Çok tatlıs olmuş pembe tema ben bayıldım
Admin seni ayakta alkisliyorum bu ise gonlunu vermissin cok iyi yapiyorsun. hepimizin gonlunu fethettin.eline emegine saglik. Yeni uyguluma da cok guzel olmus Pembis pembis. Yenilikleri de dort gozle bekliyoruz.
Telefonunun marka ve modelini yazabilir misiz? Bu görünmeyen kısım için biraz daha test yapmam lazım sanırım.
Çok güzel olurdu bebek gelişimi için uygulama olsa hem anneye hem bebeğe faydalı olurdu hele benim gibi ilk defa anne olacak insanlara
Oyyy çok güzel olmuş bu şekilde
Samsung J7 (SM-G610F) cihazım ilginiz için teşekkür ederim
Oppo a5 cihazım ilginize teşekkür ederim
@admin Admincim ileriki haftayı görmek ne zaman aktiflesecek heyecanla bekliyorum
Güncellemede gelecek oda
Doğumdan sonra burayı kullanabiliriz hala diymi
E-posta bildirimlerinizi açarsanız, sizin konularınız ile ilgili etkinlik olursa anlık posta alabilirsiniz.
Bende neden olmadi