Uygulamadaki pembeliği sevdiniz mi arkadaşlar 🩷 görüşleriniz bizim için değerlidir 😇

Evet admin tamda böyle demek istemiştim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart: O kadar alıştım ki burdaki arkadaşlara sizlere bir sürü uygulama vardı hepsini sildim mucize anne dışında bir şeye bakmadım aylardır :smiling_face_with_three_hearts: Doğumdan sonrası içinde ek özellik gelse bebeğimiz büyürken de bilgi edinsek burdan çok hoş olurdu :fairy::heart::smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Mucize Bebek adında bir uygulamamız olacak. O ayrı bir uygulama olacak ama. Doğumdan sonra kullanıcılar onunla devam edebilecekler. Hazırlıkları devam ediyor onun. Bir mobil uygulama yapmak biraz zor iş. Çok fazla zaman gerektiriyor.

9 Beğeni

Elinize sağlık çok beğendim valla emeğinize sağlık :smiling_face::two_hearts:

4 Beğeni

Teşekkür ederim. Beğenmiş olmanıza sevindim :person_raising_hand:

3 Beğeni

Bebeğin gelişimini artık kendisinden okuyacaksınız :hugs:

5 Beğeni

@admin artık dogurmadan biran önce güncelleme gelse keşke heycanlandim şimdi görünce ne zaman güncelleme gelecek tarih bellimi

4 Beğeni

Çok az kaldı. 10 gün içinde falan hazır olur diye umuyorum. Çözmem gereken bir kaç sorun var. onları halledince uygulama marketlerine ekleyeceğim. Güncelleme için bildirim gönderirim zaten haberiniz olur.

4 Beğeni

İnşallah @admin sabirsizlikla bekliyorsuz :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Çok tatlıs olmuş pembe tema ben bayıldım :heart:

4 Beğeni

Admin seni ayakta alkisliyorum bu ise gonlunu vermissin cok iyi yapiyorsun. hepimizin gonlunu fethettin.eline emegine saglik. Yeni uyguluma da cok guzel olmus Pembis pembis. Yenilikleri de dort gozle bekliyoruz.

5 Beğeni

Telefonunun marka ve modelini yazabilir misiz? Bu görünmeyen kısım için biraz daha test yapmam lazım sanırım.

3 Beğeni

Çok güzel olurdu bebek gelişimi için uygulama olsa :smiling_face_with_three_hearts: hem anneye hem bebeğe faydalı olurdu hele benim gibi ilk defa anne olacak insanlara :smiling_face_with_three_hearts::heart:

3 Beğeni

Oyyy çok güzel olmuş bu şekilde :heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Samsung J7 (SM-G610F) cihazım ilginiz için teşekkür ederim

2 Beğeni

Oppo a5 cihazım ilginize teşekkür ederim :smiling_face:

3 Beğeni

@admin Admincim ileriki haftayı görmek ne zaman aktiflesecek heyecanla bekliyorum :face_with_hand_over_mouth::heart:

4 Beğeni

Güncellemede gelecek oda :grinning:

2 Beğeni

Doğumdan sonra burayı kullanabiliriz hala diymi

1 Beğeni

E-posta bildirimlerinizi açarsanız, sizin konularınız ile ilgili etkinlik olursa anlık posta alabilirsiniz.

2 Beğeni

Bende neden olmadi

1 Beğeni