27+4 haftamdayim bugün doktora gittim renkli ultrason çekildim bebeğimin yüzünü gördüm. İlk başta bana burnu büyük ve şişkin geldi doktora sordum burnu büyük mü diye büyük değil dedi sadece önden geniş dedi yandan düz dedi kemikli değil dedi dudakları büyüktü balık dudaklı falan dedi yanaklı bir bebek dedi haftasina göre kilosu uyumlu dedi yüzü belliydi ama tamamen net değildi detaylar alnı gibi mesela. Acaba doğunca ultrasondaki gibi mi olur bebeğim yoksa yüzü oturur mu ultrason da görünenden güzel olur mu burnu sizlerin nasıldı
Bunu hatırladım sende bak ve rahatla arkadaşım
Merhaba, 5 aylık bebeğim var.Hep aynı şeyleri hamilelikte düşünüyordum ultrasonda çok fazla inceleme şansım oluyordu doktorum sağ olsun.Benim cenemde gamze var, dudaklarımda üst dudağın ince alt kalın..21. haftada detaylı ultrasonda bariz bir şekilde kızıminda aynıydı ve aynı şekilde doğdu.Burnu büyük duruyordu daha doğrusu her açıdan bakıldığında farklıydı pozisyonundan dolayı da tam anlayamıyordum, şiş olmasından kaynaklı şekli yani tam belirgin olmuyor malesef ancak çok çok iyi bir cihazda bakılırsa emin olunabilir o da belki yani…Prensesim doğduğunda ama sadece doğuma girmeden önceki son ultrason görüntüsüne yandan benziyordu, diğerleri alakasız çıktı çene ve dudak hariç.Ve inanın 40’ı çıkınca o doğduğu halinden eser kalmıyor kilo alınca boy falan uzayınca ancak göze geliyorlar..
Ultrasondan daha güzel oldu bebegim. Ama az çok benziyor tabi, gözleri iriydi, çenesi ve burnu küçüktü ultrasonda, öyle de dogdu
Bir de ultrasonda çenesi geride duruyordu öyle olmadı, hareketli olduğu için öyle çıktı demişti doktor
Ultrasonda aynı babasina benziyordu doğdu aynı bana benziyordu ultrasondaki haliyle doğdukları farklı oluyor ya orda burnu biraz büyük duruyodu doğdu küçücük burnu var kızımın
Canım kızım bize çok detaylı görüntü vermiyordu hiç ama doktorum uğraşırdı yüzünü görebilmek için kendini sana yapıştırmış diyodu hep 34 . Hafta görüntüsüyle şuan aynı gerçekten burnu doğduğunda çok basık şekilsizdi ultrasonda da belli oluyodu bir ondan korkmuştum öyle kalacak diye ama düzeldi 1 hafta içinde
cihaz ve doktor önemli gerçekten bazı ultrason resimlerini görüyorum alınan görüntü ile bir bebeği bağdaştırmak çok zor
Bebişler anne karnında ödemli oluyor. Doğduktan sonra o ödemi atıyor. Burunları genellikle o yüzden büyük görünüyor ultrasonda. Arkadaşımın bebesi ultrasonda köfte burunluydu morali bozulmuştu baya her gören bebenin burnu büyük diye dalga geçmiş bi doğdu fındık burun çıktı güzeller güzeli şimdi . Benim bebenin de üst dudağı hiç yok ultrasonda bakalım nasıl gelcek
Merhaba ultrason da koca burunlu kasları düşük alnı garip bir bebek görüyordum her defasında hatta detaylı da uzaylıya benziyordu. O kadar korkuyordum ki çirkin olcak kızım diye doğurdum herkes şok oldu ne kadar guzel diye agzi burnu minnacık cok tatli bir bebeğim var şükürler olsun