Bebeğiniz ultrasondaki gibi mi doğdu?

Selam arkadaşlar. Bugün tam 39+1 olduk. Ultrason vardı ve çok şükür kızım çok sağlıklı. Ama ultrasonda burnu büyük acaba doğunca da mı öyle oluyor.

Ultrasonda ayağı ve pipisi çok büyük söylendi ama doğulunca öyle olmadı

Sislik oluyor ya dogdugunda biraz buyuk gibi durabilir zamanla kuculuo bence

Hmm bu iyi bişey o zaman

Yani ben de şaşırdım çünkü ultrason merkezindeki kız da büyük dedi ve cidden uzun duruyo umarım şişliktendir

İlk oğlumun doğdugunda kocaman burnu vardı ay diodum böyle mi kalcak. Bikaç aya yüzü şeklini aldı. Şimdi yakışıklı düğme burunlu oldu.

Ay gerçekten mi rahatladım ya. çok şükür sağlıklı ama insan bebek ya minnak bişey bekliyo

Anladım teşekkür ederim :slight_smile:

Benmde 30+4 de ultrasonda agzi burnu büyük duruyo inşallah dogunca öyle olmaz

Evet ya aynı bende de öyle 28. Hafta ortalamaydı ama bugün son haftam şaşırdım açıkçası. Diğer forumlarda değişiyo diyen de var ama görücez bakalım

Ödem oluyor büyük görünmesi çok normal. Doğunca üç dört gün içinde düzelir :person_gesturing_ok:

1 Beğeni

Bebeğin ultrason görüntüsünde büyük durması suyun içinde olmasından kaynaklanıyor. Korkmayın, öyle doğmuyorlar :grin:

İlk gebeliğimde ben de çok korkmuştum büyük burunlu doğar diye doğmadı :joy:

Bizim kızın üst dudağı görünmüyodu eşimin dudağı öyle sinsi dudak gibi çok korktum burnu çok büyük gelmiş fındık burunlu güzel dudaklı biri geldi karşıma hiç ultrasondakilere benzemiyor çok pamuk gibiydi

1 Beğeni

Ay çok rahatladım ya :sweat_smile::sweat_smile: insan bi tedirgin oluyo tabiki sağlıklı ama bebek so uçta bu ultrason tuhaf oluyormuş cidden neyse haftaya doğucqk bakalım :grimacing:

1 Beğeni

Valla rahatladım :grimacing: inşallah dediğiniz gibi olur

1 Beğeni

Merhaba doğum yaptınız mı acaba nasıl geçti iyi misiniz merak ettim sizi :seal::white_heart:

Merhaba Teşekkür ederim zor bi doğum oldu ama tam gününde geldi kızım sadece sarılıkla mücadele ediyoruz

2 Beğeni

Hayırlı olsun, bebisin burnu nasıl :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Ay hiç alakası yok ultrasonla. Resmen dudağının üzerine düşmüş gibi bi burundu ultrasonda. İlk iki üç gün şişti hala da şiş ama minicik burnu var ben kemerli felan bekliyodum​:sweat_smile:

1 Beğeni

Ya kıyamam, sağlıkla büyüsün yavrucak :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face: