Bebeğiniz ultrasondaki gibi mi doğdu?

Teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

Oyy çok geçmiş olsun umarım bir an önce şifa bulursunuz, Allah kolaylık versin :cherries: lohusalık nasıl :sweat_smile:

Bnmde kafasi buyuk gibi gorunuyo :sweat_smile:

Valla çok bişeyi yok da cidden uykusuz geceler doğruymuş bir de yalnız olunca herşey bana kaldı. Bunu bile 2 saatlik uykuyla yazıyorum tüm gün. Sizin ne zaman doğum

Ay hiç sorun değil ki kafasının büyük olması normal sanırım onun dışında cidden ultrason yanıltıcıymış

1 Beğeni

Oyle galiba eger oyle olsaydi bebisler uzaylı gibi doğardı :sweat_smile:

Evet siz uzakta olunca 2 kat zorlaniyorsundur, arkadaşım lohusayken çocukluğumdan sonra anneme ilk kez bu kadar ihtiyacım olduğunu hissetmiştim demişti. İnşallah sizinde sağlıkla, kolaylıkla, güzellikle geçer bu zamanlar sonra gülerek anarsınız. Benim daha çok yolun başındayım 9+0 :sweat_smile::hatching_chick:

Eski ultrasonlarda minik mi duruyordu sonralardan mi belli oluyor

Ya açıkçası ben iyiki gelmediler dedim çünkü telefondan nile doktorun her dediğine zıt şeyler söylüyorlar ki. Belki bana yardımcı olurdu ama bebek komusunda sanırım sürekli kavga ederdik hayırlısı böyleymiş :slight_smile:

Ya evet onlar gördüklerini doğru sanıyor onlarda biraz kuşak çatışması oluyordur tabi. Zaten bebeğinle senin evlede onların ilgilenmesi gerekiyor ama karışmadan da durmak zordur tabi dediğin gibi hayırlısı böyleymiş senin için :sweat_smile: