Kızlar Kasım ayını kapitalistler artık indirim ayı olarak kafamıza iyice yerleştirdi Bu ay yakaladığınız güzel indirimler varsa bu konu altında paylaşabilirsiniz. Malum ekonomi devri ve herşey ateş pahası. Hamişler faydalansın
Valla Kasım ayı gerçekten ne kadar indirim yapıyor indirim yapmış gibi mi gosteriliyor bilmem ama 5li hastane çıkışı normalde 200-300 aralığında bildiğimkadar burda ki mağazadan indirimden 7 lisini 200 aldım 5li 150 idi 6-9 ay alt üst takım 150 civarı aldım bence uygun Çorum’da olanlar bakabilir isterse
İnternette daha ucuz olur gibi bir algıda oluşmuş durumda. Bu her zaman geçerli değil elbette. Çevrenizdeki mağazaları da gözden geçirmek gerek.
Aynen tabi nette daha uyguna olan şeyler var ama bağzen firsatcilik yapıp ürün indirimdeymis gibi gösterip ürün fiyatını artırıp indirimli fiyat diye normal fiyatından satada biliyorlar
Anne olacaklar bugun 3 tane eczaneye meme ucu kremi sordum kremın markasını unutum da dışı mor renklı olan cogu annenın aldıgı krem suan trendyolda cok uygun ben eczanede 560-530dedıler ama ıntrenete 430 'a kadar dustu alacaklar alsın benım param yok sımdı cok canım acırsa dogumdan sonra alacagım ınsAllh memişlerım yara olmaz
Bende 5li seti 100 tl almıstım corumdan ama hangı magzada bılmıyom
Ben ağustos da almıstım 5 lı doger setleri de 150 -130Tl almıstım bebegıme 200 tl hıc bır gıyecek almadım
Ayy ne güzel ben geçen ay Aldım valla mihema dan aldık 100 TL ye şimdi bulursan kaçırmadan Alacan yoksa bulunmuyo fazla
Ayn bulması cok zor .
E bebek te 10 ml lik olan 260 tl. Ben 10 ml aldım ilk etapta fiyatı daha uygun oldugu icin hemde memnun kalmazsam elimde kalsın istemedim. memnun kaldıgım için ikinci kez sipariş verdim. 10 ml 1.5 ay yetti bana küçücük sıkmanız yetiyor zaten. Yara olmaya baslamadan once meme ucları cok hassaslasıp acımaya baslıyor. Kuruduğu için sanırım surekli nemli tutmak gerekiyor ayrıca yara olmasın diye havalandırmakta gerekiyor. Ben kremi kullanmama ragmen ufak yara baslangıcı oldu o zamanda madecassol krem sürdüm hemen iyileştirdi.Yine zeytinyağıda sürüyorum gün içinde o da iyi geliyor…
Eczanede o kucuk olanına 360 dedıler cok pahalı ama sız uyguna almısınız . Ben dogurduktan sonra almayı dusunuyom belkı yara olmaz
Babymall da indirimler var. Kasim indirimi baslamis. Anakucagi ve anne cantasi aldim . Tekstilde vs tukenen cok
Kızlar şampuan ve bebek yağı ne aldınız? Şampuan Sebamed almayı düşünüyorum ama yağda kararsızım ne dersiniz?
Lansinoh 40 ml gögüs ucu kremi hepsi burada da indirimde 532 den 399 a dustu almak isteyenler icin uygun. Eczaneden 540 a sordum bugun.
Civilde bütün tekstil ürünlerinde indirim var e bebekte park besiklerde bebek arabalarinda mama sandalyeleri de indirim var
Ben meme ucu catlagindan dolayı çok sıkıntı yaşadım lansinoh söylediğiniz krem onu kullandım bende pek işe yaramadı bebeğim kusunca ağzından kan geldi telaşlandik doktora götürdük gogsumdeki catlaklar yüzünden olduğunu söyledi lansinoh krem kullandigimi soyleyincede ona gerek yok dedi hatta kızdı bile evde kantoron yaginiz yokmu onu kullanana kadar kantoron sür o yoksa zeytin yağı sür dedi Fito krem ve medacasol yazdı gerçekten onları kullanınca yaralarım iyilesti
Cok gecmıs olsun ılk defa boyle bırsey duydum . Cok onerılıyor o krem ama neden oyle olmus . Arifoglu nun sarı kantaron yağ olur mu ?
Ben incia ve siveno alacağım, eczacı arkadaşım içeriklerinin çok temiz olduğunu söyledi ve bir tek bu markaları önerdi. Çamaşır deterjanı da aynı şekilde.