Ucuzluk Pazarı 😀 (Kasım İndirimleri)

Ben ayva çekirdeğini suda bekletip sürücem çocuk doğunca kaynanam eltim için öyle yapardı iyi geliyodu hemde bi zararı yok şimdiden ayva çekirdeği biriktiriyorum evde :rofl::rofl:

Teşekkür ederim hatta kremin yarisi duruyo öyle birine veririm dedim hiç denk gelmedi doğum yapan biri, biz kantoron yağını kendimiz yapıyoruz hazır olanlar nasıl hiç bilmiyorum.

1 Beğeni

Kızlarrr avent emzikler Hepsiburada da indirime girmiş bakmak isteyen varsa

Kızlar pure baby bebek bezlerinde 2 al 1 öde var trendyolda

Civil’de Dalin yumuşatıcı 79,99 Dalin deterjan 129,99 4 Baby bebek araba-puset 3,999 Sleepy bebek bezleri 119,99 Çocuk oyuncakları 199,99 Civil baby takımları 149,99 Çoraplarda 3 al 2 öde kampanyası Uni baby bebek şampuanı 900 ml 69,99 Baby force yürüteç 699,99 :hugs::tada::hugs::tada::hugs::tada::hugs::tada::hugs::tada::hugs::tada::hugs:

1 Beğeni

Bacım kasım öncesi sonrasi vs kıyafete dair bisi alcaksaniz acar magazasi bulup ordan almaya calisin. Kasım oncesinde acarda 4takim kiyafet birarada 400tl idi sapkalari,eldivenleri,onlukleri herbir kiyafetinde ayri ayriydi hep sadece kutulu degil askidaydi birde 7li hastahane cikislari bence cok gereksiz parcalar iceriyor

Bende hicbi ise yaramadi 10ml. Bi tüp almistim onu bitiremedim bile daha ise yaramayinca kullanmadim. Ama gebeyken ise yarayip yaramayacagini bilmedigimden birde buyuk boyundan almistim. Eger istersen adresini yolla özelden gonderiyim sana o kremi

Kasım indirimleri diyorlar güya ,sonra alırım diye listeme ekledigim ürünlerin hepsinin fiyatı arttı indirim adı altinda yapılmis bir tuzak :upside_down_face:

5 li hastane çıkışları ile aynı sadece 2 parça fazla ki olmasi gereken zaten illaki hastane çıkışı alınıyor 10lu almayada gerek yok bebiş çabuk büyüyor dedikleri için yenidogan kıyafeti bile daha az tutuyorum

Yoo ben almadim hastahane cikisi​:see_no_evil: hicte ahh keske alsaymisim demedim cokta gerekli degil reklamini iyi yapmislar herkesin aklina yerlesmis direk dogum hazirligibdenince hastahane cikisi diyoruz sadece​:rofl:

Tesekkur ederim ben 2 kutu aldim. Ayni zamanda tahin yagida kullaniyorum birinden biri etki eder yara olmaz umuduyla​:laughing:

Tahin yagi,zeytinyagi,hindistan cevizi yagi,kantaron yagi vs lansinohu tek basina dene hicbi halta yaramiyo. Digerlerini lansinoh olmadan dene cok işe yariyo… Karar senin :rofl:

Artık deneye deneye dogruyu bulacagiz :laughing: kızım henuz gelmeye niyetli degil :laughing:

3ay 6gunluguz biz gebeligi ozledim tadini cikar icerdeki kıpırtılarını hissetmeyide özlüyomuş insan​:face_holding_back_tears:

Allah bağislasın saglikla buyutun insallah :palms_up_together:

1 Beğeni