Ücretli doğum izninde maaş neden eksik yatar?

Basarabilirsek degil.basaricaksiniz pozitif olun zaten yolun yarisini geçmişsin cok cabuk kasım gelsin inşallah. Guzel dualarin icin teşekkür ederim dogum yaptiktan sonra bu gunleri unutacagiz insallah :pray:Allah sanada bu günleri görmeyi nasip etsin kendinize ve bebeginize iyi bakin :nazar_amulet::orange_heart:

1 Beğeni

Devlet memuru iseniz bu süreç sizin le bizim aynı değil bizim konuştuğumuz özel sektör . Eğer özelde veya ücretli öğretmen iseniz : 32. Haftada ya çalışabilir raporu yazdırmalısınız yada çalışamaz raporu kafanıza göre 33+4 te izne çıkma planları yaptığınız taktirde doğum parası ödemenizi alamazsınız sigorta sıkıntı çıkaracaktır.

Oho siz hiçbir şey bilmiyorsunuz koca yasayı kalkıp baştan anlatamam hanımefendi ben size yukarıda 2 kez yeterince açıkladım okuyabilirsiniz.

Sigorta da yatmamış baya hüsrana uğradım

Bu parayı almak için doğum kağıdını da işyerine vermemiz mi lazım? Çalışamaz raporu yetmiyor mu? Özel sektörde

Öylemi oluyor ben 33 de kontrole gideceğim 32 de işyerine evrak vermedim hala çalışıyorum hiçbir şey bilmiyorum :scream_cat:

Siz verdinizmi 32 haftada çalışabilir evrağı işyerine ben 35 de ayrılacağım diye bir şey almadım hiçbir bilgimde yok

Ben zaten en basindan beri raporluydum riskli gebeydim.32. Haftada calisamaz raporumu aldim doguma kadar.dun dogurdum 38. Haftada 8 hafta +2 haftayi ekleyip yeni rapor yazildi .ama bildirmeniz gerekliydi calisabilirde olsaniz rapor gerekli diye biliyorum ole solemisti sgk

1 Beğeni

Kafanıza göre 3 hafta raporsuz çalışamazsınız doktor raporsuz sgk ödemede sıkıntı çıkaracaktır.

1 Beğeni