Bende kanama alanı vs bişe görmedi herşey yolunda olması gerektıgı gibi dedi. Ben o kadar kanamaya hala şoktayım.çok şükür sizinde bitmiş. Ben şuan 5 haftalıkmışım tüp bebekte biraz farklı hesapladı. Kese gördük inşallah 2 haftaya sizin gibi minnakta olsa görürüz
Boşuna üzmüşüm bebegımı ama çok korktum
Evet anlayabiliyorum aynı şeyleri ben de yaşadım çok korkutucu gerçekten ama gerçekten içimi ferah tutuyorum ve bol bol dinleniyorum gerisi Rabbime kalmış hayırlısı ile inşallah
Gözün aydın canım İnşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın
İnşallah. Hep sağlıklı olsunlar bizde kendimize dikkat edelım. Benım doktor can bogazdan gelır dıyıp herseyi yeme bebek kandan beslenıyor. Süt sakın içme ne dogal ne paket kendın yagsız sütten yogurt yap bol yogurt ye dedi ve yagsız peynır. Kilo sorunum yok 165.58 kıloyum ama dikkat etmek gerek baslarda. Birde kahve içebilirsin 1 2 brdk dedim ama düşüge sebep olabiliyor kahve dedi. Bir acık çay. Size ne uyarılar yapıldı.
Bana bugün çiğ et elleme dedi, et ürünlerini kesinlikle az pişmiş şeklinde tüketme hep çok pissin ve biraz sınırlandırılma yap dedi toksoplazma bakterisi üretiyor buda çocuğun özürlü olmasına yol açıyor dedi ve yeşilliklerden de geçiyormuş bol su ile yıka ve kediden uzak dur dedi
Bunları hiç bilmiyordum iyi oldu böyle paslasalım arada
Kanama yada leke sizde ne durumda benım 2 gündür azalma başladı ama hiç mide bulantım filan yok tüp bebekte olmaya biliyormus aldıgımız horman ilaçlarından dolayı sizde başladımı?
- Haftada başladı benim bulantılarım herşeyden midem bulanıyor. Yemek yapamıyorum. Çamaşırlarıma yumuşatıcı kullanamıyorum artık çünkü burnuma çok kötü kokuyor . Sevdiğim şeylerden tiksindim mesela türk kahvesi ve çikolata ama şuan adını bile duymak istemiyorum
sevmediğim şeyler başımın tacı oldu böyleli değişik bir durum bu hamilelik . İşin tuhaf yanı istifra etsemde mide bulantısı geçmiyor istifra etmesemde geçmiyor. İlaç verdi pek işe yaramadı sabah kraker yiyorum oda bende ise yaramadı. Süründürüyor ama çok güzel bir duygu bunları yaşamak
her hamilelik bir olmuyor bende olanlar sende, sende olanlar bende olmayabiliyor. O yüzden hamileliğinin tadını çıkar
Hayırlı olsun inşallah hoş geldin aramıza
Kalp atışlarını transferden ne kadar sonra duydunuz 9 Kasım’da transfer oldum 4 Aralık’ta kontrolüm var kalp atışlarını duyar mıyım acaba
Transferden kaç gün sonra kalp atışlarını duydunuz
Merhaba 6+4te kalp atışını gördük
6 haftadan sonra genelde görülüyor ama her hamilelik değişken olduğu için 7 veya 8. Haftada duyanlar var çevremde
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah
İnşallah sizde
Ben de 5. Gün embriyo su trensferi oldum. Ve transferin 7. Günü gidip kan verdim. Değerim 72 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar verdim 313 çıktı. Sonra 2 gün tekrar bekleyim yine kan verdim 568 çıktı. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Bende heyecanla doktorumun görmesini bekliyorum 1 hafta sonra randevum var ve ilk kez keseyi görücek. İnşallah sağlıklı bir şekilde içimde büyüp gelişir ve sağlıklo bir şekilde kucağımıza alırız
İnsallah keseyi gormussundur canim kalp atisini da buyuk ihtimal bu aralar duydun .Her sey yolundadir umarim .Güzel haberlerini yaz canim.
Öncelikle hayırlı olsun bende tüp bebek annesiyim. Kan değeriniz güzel çıkmış ilerleyen zamanlarda hızla artacaktır.
Merhaba benim de 24 subat transfer gunumdu 12 gun sonra yaptigim testte kan degerim 320 cikti sadece bir kez test yaptim bidaha kan vermedim ve doktorum bana gun verdi ultrasyon icin 26 mart gunu. Bir kez daha test yapmalimiydim ki acaba emin olamadim