Selam kızlar. Bizi hatırladınız mı? Bütün forum olarak 24.haftadan 32. Haftaya kadar kızlarım için dua etmiştik. Kızlarımız tam 30 günün sonunda küvezden çıkıp evlerine geldiler. Kızlarım için dua eden bizimle birlikte tek yürek olan herkese çok teşekkür ederim.
O kadar sevindim ki
Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
@Mevylinn yaaa çok tatlı duruyolar maşallah onlara seni de gerçekten tebrik ederim günleriniz olsun inşallah
Gözümüz aydın çok sevındım sağlıcakla büyütün meleklerinizi
Ay maşallah barikAllah Bundan sonrası güzel geçsin günleriniz 🫶🏻🫶🏻
gözün aydin canim saglikli ömürleri olsun.demek bu bebislerdi seni zorlayan
Hepinize çokkk teşekkür ederim kızlar. Bebişlerim evlerine gelene kadar dünyaya küsmüştüm ama onların gelişiyle dünyama yine güneş doğdu. Rabbim hiçbir anne babayı evladından ayırmasın
Masallah rabbim saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin.
Maşallah çok şükür 🩷 güle güle büyütün
Mucize kızlar Maşallah size bu ne güzel haber, bu kızlar ne güzel böyle
sağlıkla, huzurla büyütün inşallah
Masallah suphanallah ikizlerin gücü adınaHayat boyu boyle el ele sırta sırta versinler birbirlerinin gücünü artırsınlar
Allah analı babalı büyütsün saglıkla buyutun tum ailenizin gozu aydın olsun
Maşallah
Rabbime şükürler olsun canım. Gerçekten de bazen aklıma düşüyordun acaba nasıllar diye Rabbim bir daha ayırmasın… Evlatlarına sana hayırlı uzun ömürler diliyorum
Gözün aydın canım daha dün aklıma geldin postunu görünce çok sevindim rabbim sağlıcakla buyutmeni nasip etsin güzel günlerini göstersin inşallah
@Mevylinn şükürler olsun gözünüz aydın. Savaşçı, mucize prensesler maşallah subhanAllah
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah Allah ayırmasın aminn darısı başımıza bacım
MaşAllah Güle güle büyütün isimleriyle yaşasınlar
Maşallah gözünüz aydın çok sevindim sağ salim elinize almışsınız evlatlarınızı Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Ay bin kere maşallah. Şimdi ne güzel olur onları sevmesi koklaması Allah analı babalı uzun ömürle büyütsün darısı tüm iyi haber bekleyenlere inşallah senin adına çok sevindim
Oyyy canım benim gözün aydın sonunda hoş gelmişler sağlıkla sorunsuz buyusunler bundan sonra