Naz yapa yapa doğdular valla nazli olacak annesi bu kizlar Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
Gözünüz aydın olsun neden erken gelmişlerdi bizde 31+5 deyiz toplanma sertleşme arada ağrı çok oluyor bende korkuyorum
Ay maşallah
Hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim arkadaşlar
Bende servikal yetmezlik vardı. 17. Haftada serklaj olmuştum ilk doğumumda erken oldu. Erken haftalarda doğum sancım başlıyor malesef. 18. Haftada hafif başladı 24. Haftada tamamen doğum sancılarım başladı.
Maşallah
Bende diğer iki gebelikye erken doğurdum sebebi bilinmiyor tekrar hamileyim sizi görünce diğer doğum anılarım geldi benim kizlarimda biri 30 diğeri 31 haftalık doğdular
Şuan tekrar hamileyim 24 haftalık gebe erken olurmu fiye korkuyorum 23 haftada 42 mm ölçüldu serviks karnimdan bı sıkıntı yok dediler ama buda erken olurmi diye korkuyorum ne önerirsiniz bana tedbir amaçlı acaba
Sende kizcelerinde cok gucluler bunu bikez daha gorduk massallah canim rabbim baska ayrilik vermesin
Canim ben 2 hafta once acile gittim hem alttan hem karnimdan usg bakdi sonra doktor dediki senin serviks niye boyleki bende bilmem dedim bi aciklamada bile bulunmadi ne oluyoki o ayrica 40 mm olarak olsmusdu
Bana şuan icn iyi dediler ayrıntılı ultrasyona gittigimde ölçtü doktor erken doğum yaptıgimi söylediğim için diğer iki gebelikte erken oldu bu nasıl olur bilmiyorum tabi aradan 7 sene geçti belki zamanın da gelir öyle umid ediyorum inşallah ilk çocuğumda 30 haftalıkken korunmasız ilişki olmuştu yeni evliydim bilmiyordum bilgisizdim kanaam geldi ağrısız gittim acile 4 cm açılma var dediler doğum oldu ertesi gün ikinci gecelik tede ağrılarım oluyordu ama.esimle boşanma aşamasında Ufuk stresdenmi oldu anladım.ondada kasılmalar arttı ve erken doğum oldu bakalım bunda neolacak hayirlisi
Rahim filmide çekindim bı sorun yok dediler sadece pihtilasmam var onun içinde kan sulandırıcı kullanıyorum şuan için başkada Allah’a dua etmekten başka çarem yok erken doğum gerçekten zor kuvezde bı bebeğin olmadı orda bırakıp gelmek bunlar çok üzücü
Yaaa masallah sıze rabbım hastalık tuzu gostermesın ınsallah cok sevındım ya cok tatlılar fıstıklar rabbım nazarlardan korusun gozunuz aydın bu arada
Hmm anladim canim rabbim korkdugunuza ugratmasin vaktinde dogsun insallah zor bi durum tabi 2 hafta sonra kontrolum var bende bi soruyum doktora bakalim
Amin cnm inşallah Allah büyük
Senin ağrıların nasıl oldu gectimi benim hala arada vajinaya ağrı saplaniyor ama geçiyor doktora dedim ama bişey demedi
Ayni canim ya ara ara devam ediyo kontrolde sordum stajer vardi cvp bile vermedi
İnşallah normaldir benim doktorda bişey demedi az önce yine girdi ağrı bıçak saplanir gibi nerdeyse çığlık atacaktım üç dört saniye sürdü geçti
Ben seni arıyorum kaç gündür… yaa çok sevindim inşallah hepiniz çok iyisinizdir.
@Mevylinn kac haftayken dogum yaptiniz neden hastanede yatti