Tsh yüksekliği

Tsh (tiroid) yüksek cıkti 10.5 seklinde dahiliyeye gidemedim henuz ama kadin dogum doktorum levotiron 50mg yazdı zararı olur mu bebege acaba

2 Beğeni

Prospektüsüne baktım bir sakıncası yok yazıyordu sizin için ekran görüntüsü aldım fakat telefondan yüklemedi. İlaç kutusunda prospektüs vardır 8. Sayfanın en altında yazılı geçmiş olsun

1 Beğeni

Tesekkurler gordum bende :blush:

Benimde tiroid sorunum vardı euthyrox 25 mg kullanıyorum kadın doğum doktorum vermişti bebeğe zararı olsa yazmazdı doktorunuz diye düşünüyorum

2 Beğeni

Merhaba 25 mg ne kadar süre kullanımı söylenildi size ? @Gizem

Tiroid değerim düşse bile ilacı gebelik bitene kadar bırakmadan kullanmam gerektiğini söyledi doktorum

@İlknur geçmiş olsun arkadaşım. Önceden gorülmesine çok sevindim. ilacı kullandıkça normal seviyeye gelecektir
Burda seninle aynı ilacı kullanan arkadaşlarımızla tanışmak istersen diye etiketledim :blush:

1 Beğeni

TSH bende de yüksekti bi tık 3,6 ilaç yazdı doktorum ve gebelik bitene kadar kullanacağım 50mg.1Ay önce kontrol etdirdim 1,5 çıkdı:blush:Ona rağmen dengede kalması için ilaç kesilmedi.

Asıl icmezsen zararlı TSH bebeigin gekisimi ve beyin gelisimini geriletiyor o yüzden icmelisin ben hafta içi 150 hafta sonu 175 iciyorum

1 Beğeni

Benim de 25 mg ama ikiye bölüp kullan dedi yeterli gelir inşallah. Şimdi sizin dozları görünce benimki az geldi bana. Değerim 3.44 25+0

1 Beğeni

İçiniz rahat etsin diye etiketlemiştim galiba strese soktum.
Bir ay sonra tekrar tsh değerinize baktirın isterseniz.
Annem de 1.5 tablet alıyor. Yeterli mi diye kontrole götürücem.
Sanırım kan vermeden anlamak zor :smiley:

Benimki sizin değerden düşük ama nedense ilaçlar fazla benim ki hiç çalışmıyor o yüzden yuksek

1 Beğeni

Kan vermeden ilaç içmeyin kan verince için

Benim tsh değerim normal. Annemin tsh seviyesi normal değil

İlaç içmeden kan versin hep öyle versin düzenli içsin yemeklerden yarım saat önce alsin

1 Beğeni

Teşekkür ederim :bouquet::sparkling_heart:
Anneme iletirim :star_struck:

Benim diğer bütün tiroidle alakalı hormonlarim normal doktor bütün değerlerime baktırdı sadece TSH baktirmakla kalmadı yani belki o yüzden böyle uygun gördü bilmiyorum. 1 ay sonra tekrar gitmemi söyledi zaten inşallah düşmüş olur gittiğim zaman :smiling_face: @Cansu yok hayır bilgi edinmiş oldum çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

İlet mutlaka ilaç içmeden versin kani

1 Beğeni

Bunu dahiliyeci yazsa hangi ilaç kaç mg o karar verse daha iyi olur bence jinekolog niye yazmış ki saçma geldi

ne okursam cocukda zeka ve sinir geriligi yapar yaziyolar kafayi yicem doktorlara yaziyorum cevap vermiyolar hapi kullansamda bu dusermi napacagimi sasirdim inanin konuscak anlatacak insanimda yok oglumda var bole icim icimi yiyo

1 Beğeni