Timarhane 3

Özel araçla gidiyosan,sıksık mola verebilip yürüyüş yapabilceksen sıkıntı olmazmış bende istanbuldan kastamonu abanaya gitsem bişi olurmu dedim böyle dedi doktorum kii bizim orası 8-10saat sürüyo

Ben istanbul icinde arabayla tarfikte filan 4 saati geçgin dolasiyorumdur ama aksama da afedersiniz kuyruksokumum agriyo bence mola vererek gidersen bisey olmaz doktoruna sor ama yinede

1 Beğeni

Desem ben yürüyüş yapıp gelcem sen dur biton laf duyarım inada bindirir gidersemde peşimden gelir hayatta çıkamam bi başıma yürüyüşlere

Ne iş yapıyosun

Yok calismoyorum ama iste biz biraz fazla geziyoz esimle ben beylikduzunde oturuyorum babam beylerbeyinde yani git gel zaten arabayla 2 bucuk saat ee ordan bi yerlere gidiyoruz yani baya bir gezentiyim haftasonlari tabi hergun degil​:joy:

1 Beğeni

Hahahahahah ayyyy İstanbul trafiği kız vallahi güldüm ha 4 saatten fazla sürüyor diyince çok haklısın vallahi

Oyle vallahi kuzum.istanbul trafigi cilesi

Şehir değiştiriyorsunuz resmen

1 Beğeni

Heee yukardaki yorumda ama hergün günde 4saatten fazla geziyom gibi oldu yaw fısıltıdakiler burayada yazıyo biyerde karar verip kalın da artık bi oraya bi buraya dönmekten başım döndü :rofl::rofl::rofl:

Hee kiz hakkaten oyle olmus yok,haftada iki kere iste haftasonlari sadece

Ne mekanı :slight_smile:

Bugun 15 bin adim atmisim belim kopuyo ya

Dertleşme dedikodu ne mekanı olsun istersin

1 Beğeni

Yürümek iyidir ama fazlası zarar gir bi ılık duş al belim ağrıyınca ben girip duş alıyorum

Dinlene dinlene yurudum ama atmisiz iste yine de belim agridi ya aynen girdim gelir gelmez

Şey gibi oldu bu eşimle hem instadan hem wpdan farklı konular konuşuyoruzdur :joy::joy::joy: birinde kavge ediyorumdur diğerinde normal konuşma oluyordur :joy::joy::joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

:joy::joy:bunu bizzat yasamisligim var

1 Beğeni

İnsanın beyni sulanıyor shshdhdj bende yaşadım :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bu saatte yemek… meyve… iyiymiş :))) burası kesmedi sora fısıltıda devam ediyoz sende gel

2 Beğeni

Neden kız tek başına çıkamıyorsun, hamilelikten dolayı mı çevre mi müsait değil