Eşim izin vermez hamile değilkende vermezdi hamileykende vermez bazen darlanıyodum önceden tek başıma kalasım bi kendimi dinleyesim ama evden çıkasım geliyodu benbi yürüyüş yapıp gelcem diyodum takılıyodu peşime
Benim oturduğum bölgede özellikle yazın gece kadınlar spora yürüyüşe çok çıktığı için ben çıkabiliyorum, sadece bazen sokak köpeği çok oluyor korkuyorum ama mahalle arasında olsaydık kesinlikle izin vermezdi benimkide
3.tımarhaneyi açmışsınız haberim yok ya hu Sınavlarım bitince daha aktif olcm nasipse. Bu iyiymis ama, hepimiz bir timarhanede degil miyiz zaten, kimin aklina geldiyse aklindan öpüyorum
Temmuz annesiyle beraber ortak kararımız… yöneticiler kapattıkca biz yeni tımarhane açacaz… bu bir başkaldırı değil deli toplama sayfasıdır
His geldin çek bir sandalye ve ters otur şekerim
Hunileri unutmayalım lütfen
Bir yanım kalk kahvaltı hazırla diyo diğer yanım aman boşver anneni ara dedikodu yap diyor
Şimdi eşim yok evde kahvaltıdan sonra evde olucak rahat rahat ailesini çekiştiremem
Ben tabiki benim aklıma geldi tabiki elifçimde destekledi ama gelenek gibi oldu herkese bağımlılık yaptı buda ekstra hoşuma gidiyo aslında sohbet kısmında dün keşfettim dedikodu diye yeni alan açılmış. Orayı ele geçirip kapnmayacak bir tımarhane oluşturabiliriz
Merhaba kızlar zaten bu dengesiz hormonlar sağolsun aynı günde halden hale giriyoruz hamilelikten olmasak yatırırlar galiba eşim şimdiden söyleniyor “çabuk doğur sen doğurana kadar bana kafayı yedireceksin” diyor
İtiraf et naptın adama
Ben akşam 5 dk da içinden geçtim hiç konuşmasına fırsat vermeden üstünüzü değiştirin komşuya kahve içmeye gidicez dedim
Ya bazen bende kendimi anlamıyorum ona hak veriyorum bı kovuyorum bana yaklaşma diye sonra yanıma gelmiyor diye tribe giriyorum
@Rukiye5672 Ahahaha buda iyiymiş kovacağın ama yinede sana yapışçak birini istiyosun sen belliki sık dişini yolda geliyo
ama çok bunaltıcı oluyo benden söylemesi papağanım var kovuyom ediyom bumerang gibi aynen geri geliyo
eşim istemiyo bazen o kovuyo ona gitmiyo kovdu ya keyfi geliyo eşimin oynayası geliyo sataşıyo bi trip atması var görceksin benden ala trip atıyo valla
Komşuya kahve içmeye gidince adama nası eziyet geliyosa
Senin yapamadığını kendisi yapsın
Hepimizinki çalışıyo bacım ama pazar günü boş acıma dinlenmesin biz hamileyiz die ya uzak duruyoz ya uzak duruyolar malum tipimizde kayıyo öle bi yor ki fırsat bilip gözünü açamasın uslu uslu işine gitsin gelsin eve gelincede gözü evinin ve karısının ihtiyaçlarında olsun bekarken eve gelince bacağını yaydı zate bolbol
Kız öle deme eve gelinceye kadar diyeceklerini unutuyor
O zaman ben yandım desene resmi dini bayramlarda evde 3 hafta senelik izni var her ay başı işi hiç yoğun değil sadece ay sonu 10 gün çok yoğun çalışıyor genelde cumartesi pazar da evde
Kocama hep derim ölene kadar çalış… ölmeden bir gün önce emekli ol ikramiyeni al yoksa seni bosarim