Allah hakkı için dilek istanbuldaysan bi akiam çaya gelsene kız benimkine bi söylenmeyi dene hele
Bakalım doktorum yanılma ihtimalim çok yüksek dedi söylemedi ama teşekkür ederim
14hafta öncesi kimi doktor öle diyo
Aslında 14 ten bir kaç gün büyüktü ama emin olamadım dedi
Benimki diyo ki kavga ederken kelime dağarcığın fazla diye her defasında sen haklıymışsın gibi oluyor sinir oluyorum
Benimki öle demez işte tümgün kadınların içinde onlarla idman yapayapa kadından fazla konuşmayı öğrenmiş yeterki sus diye dua edersin erkeğin çenesi düşük olanıda hiç çekilmiyo yeminle
Normalde benimki de çok konuşur fakat kavga ederken kitlenip kalıyor
Normal sohbet etmeye kalk ağzından cımbızla alırsın lafı kavgaya diye sıva kolları pes eden sen olursun deneyimle sabit
Benimkide tam tersi normal zamanda çok konuşuyor ama sadece iş konuşur, gel biraz ailevi mesele konuşalım desem ölü taklidi yapar
Ölü taklidi iyiymiş ailevi mesele konuşalım deme konuşmak istediğin konuya bodoslama dal
Konuşmak istemezse yatar Bi kaç dk içinde uyumuş olur hayatta konuşturamazsın
Ben İstanbula bekarken çok geliyordum benim annane teyzeler sülale çoğu orda, hatta yaz tatilleri merkezefendi mahallesi de geçiyordu annanem orda oturuyor
Zeytinburnunda ama e5e yakın gelirsen müsait olursak buluşuruz
Şimdi anca turistik gezi olarak geliyoruz kızım çok seviyor İstanbulu, nasip canım bu sene daha gelemem ama artık seneye inşallah
Bu sene temmuz a kadar çanakkale Ankara Antalya yapıcaz sezonu kapatıcaz
Hellöööğğğ
Karnını doyuran damlıyo mekana
Ben yürüyüş yaptım geldim bile
Bende anamlardaydım geldim kocama yemek yapıyorum benim karnım tok
Askolar bildiğiniz üzere ben adanalıyım ve Adanadayım. Mayıs sonu kardeşimin mezuniyeti var Allah’tan bir şey çıkmazsa gitmeyi çok istiyorum o da Konya da aramızda 4 saatlik falan bı mesafe var kontrole gittiğimde doktora da sorcam ama bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi dinlene dinlene molalar vererek yürüyüş yaparak gitsek, tahminimce ,25-26 bilemedin 27 haftalık falan olmuş oluyorum