Tiktok belası 🥺

Güzel fikir Walls :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de senin söylediğine katılıyorum çok mantıklı bence denemelisin

1 Beğeni

Aynen bisey kaybetmez denemekte fayda var tabii ki

Bi tane iki tane on tane değil ki tiktokta ahlaksız kadın çok olur. Bugün kaynanamla yine konuştum bu konuyu. Bi dahaki sefere bu kadar sakin olmam giderim dedim. Kadın üzüldü kızdı eşime ama gerçekten benden bu kadar diyip giderim artık ne hali varsa görsün.

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun ne diyim ki​:sad_but_relieved_face:

1 Beğeni

İstediğim zaman zaten girebiliyorum telefonuna. Korktuğum şey başıma gelecek diye ödüm kopuyor. Ama eminim bi gün yine karsilasacaz bu defa kapıyı çarpıp gidecem. Gördüğüm herşeyin ekran görüntüsünü de alicam kanıt olsun diye. Hatta bi tane ekran var ama kaynanam ve eşimin dayısı buna ihtimal vermedi yada konduramadi. Yapabilirsem buraya atarım fotoğrafi bakalım sizin aklınıza gelecek ilk şey ne

1 Beğeni

Allah razı olsun

1 Beğeni

Fotoğraf atmaya çalışıyorum ama yapamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi

Keskin sirke küpüne zarar verir sakin ol sakince mantıklıca karar ver canım ölç tart biç

Msj yazarken gif işaretinin yanina tikla oyle gönderebilirsin fotoğraf

İlk tanıştığımız zamanlar eşimde de vardı tıktok baya da aktifdi silceksin dedim şifremi sana veriyim sendende olsun falan yoo gerek yok bende açıyorum bende kullanacağım madem çok önemli platformda dedim ben öyle diyince yok tamam ikimizdede olmasın dedi 3 sene oldu o gün bugündür girmez etmez her şeyimiz meydanda gizlimiz saklimiz yoktur zaten bu konularda karşılıklı saygı yoksa ben evliliğin ilerleyen zamanlarını düşünemiyorum açıkçası 1 yaşında kızım var şimdide 35 haftalık hamileyim zorla benle evlenceksin demedim sonuçta ben hayatıma nasıl çeki düzen veriyorsan eşimde vermeli sonuçta artık eş ve baba çocuklarına örnek olmak zorunda umarım eşiniz doğru yolu ve değerinizi anlar

3 Beğeni

Eşiniz size gayet anlayışlı davranmış benimki yaparsam kızar ama kendisi gizli yapar. Kesinlikle bu karakter meselesi.

Yazmayınca merak ettim nasılsınız?

Bi sorun yok değil mi? Yoksunuz…

Değişen bişey yok eşim bişey olmamış gibi konuşuyor benimle bende hep bi trip aklimdan atamıyorum içimden konuşmak dahi gelmiyor

1 Beğeni

Sakin olmaya çalış canim insallah duzelir

Elimden bişey gelmediği için şuan sadece çocuklarima odaklanmisim. Eğer ki bi daha görürsem böyle olmayacaktır. Ama alışmış kudurmuştan beterdir derler bence illa bi gün karsilasacam yine.

1 Beğeni

Sakin kalmaya çalış canım insanoğlu hatasını kabullenmez evet yaranamiyoruz da çoğu zaman hani derler ya eşeğe altın semer vursa eşşek yıne eşşektir laftan sözden anlamaz bunlar hakketten seni düşünüp sözünü yabana atmaması lazımdı seni düşünme yeni sende düşünme ne hali varsa gorsun

Neden bir cift terapistinden yardım almıyorsunuz? Evliliginizde yanlis giden bir sey varsa ya da bosanmak gibi önemli bir karar verip vermeme konusunda dusunce karisikligi yasiyorsaniz bir cift terapistinden yardım alın. Allah yuvanizi bozmasin. Içinde duygularini tutma. Once esinizle konusun. Sonra da bir terapiste gidelim diyin. Eger kabul etmezse kendiniz gidin. En azından evliliginizde yolunda gitmeyen nedir nasıl duzeltilebilir daha rahat yol bulmaniza yardımcı olur.

Kendisi asla bunu kabul etmez ki. Çift terapisti bana boşan demez bence. Çok çok eşinin düzelmesi lazım der. Oda benim elimde değil. Hem huylu huyundan vazgeçmez. Ben ona son şans vericem. Eğer bu saatten sonra tiktok yada herhangi bi hata görürsem artık babama söyleyecem. Cidden çaresine baksınlar. Eşim bi defa rezil olmazsa aklı başına gelmez.