Dua etmem miii. Hemde çok dua edicem size. Her namazda her aklıma gelince. Rabbim benim kızım kadar akıllı güzel bi evlat nasip etsin sana ennn yakın ve hayırlı zamanda inşallah
Depremde ordaydim depremden sonra Kahramanmaraş dan ayrildim evlendim ama ailem orda yasiyolar cok sukur depremde ailem etkilenmedi
Depremde kiraciydim evim çok ağır hasarliydi. Zor attık kendimizi dışarı hamdolsun. Şimdi başka mahalleye taşındık geçinip gidiyoruz işte. Eşim fırıncı. Oğlum 9 kızım 5 yaşında öyle işte ![]()
Allah razı olsun insallah sağolasın canim Rabbim kimsenin duasini geri cevirmesin insallah hayırlar nasip etsin hayırlı ise kabul etsin insallah ne verirse hayırlısını versin biz aciz kullarina… ![]()
Benim eşim de fırıncı bak bi ortak özellik var
Genelde fırıncılar sanki biraz gözü açık dışarda oluyor yada benimkinden dolayı ben öyle düşünüyorum ![]()
Bilmiyorum ki bence kişilik karakter ayni zamanda yetiştirilmeyle alakasi var diye düşünüyorum kaynanan nasil birisi sana karsi davranışları nasıl…
Kaynanam genel olarak iyi yani uzaktan. 10 yıldır toplasan 4 defa tartismisizdir. Ama ben iyiyimki oda iyi bana yoksa herkes kaynanamdan şikayetçi. Tek gelin benim ondandır belki
Bi de düşünce yapisini merak ettim bazi anneler erkektir benim oglum yapar kadinlar kızlar ogluma kurban olsun der… evde eşine yardim etse ogluna der ki sen kari misin yapma git disariya gez toz kadını boşa mi aldin hizmetini gorsun… benim oglum erkektir kadinlar elinin kiri aldatir
BÖYLE DİYENLER ÇOK DA O YÜZDEN SORDUM… KAYNANANİN DÜŞÜNCE YAPİSİNİ BİLMEK GEREK
Yok canım asla kaynanam öyle biri değil hani evde yardımcı olmaz çocuklar kucağına gitse sen yorgunsun dinlen der ama yaptığı hata için çok kızar asla hak vermez hep der siz çok severek evlendiniz durumumuz olmadığı halde zorlada olsa evlendirdik sizi sizde birbirinizin kıymetini bilin der.
Beğendikleri mi açık kadınlar benim eşimde damar dinler ona takılma da Eşinin şifresini al kapatmıyorsa hesabini
Ne guzel sevindim buna kaynananla aranız iyiymis eşinle de insallah araniz duzelir cocuklariniz var bak 3.Bebeğe hamilesin şimdi 2 de onceden varmis Rabbim vatana millete devlete ailesine anne babasina cevresine etrafina hayırlı bir evlat olur insallah canim… bi gelişme olursa yazarsan çookk sevinirim gerçekten merak ettim canim
Evet begendikleri açık kadınlar. Telefon sifresi yok eşimin ama telefonunu elime alınca nedense hep birini arayacağı tutuyor. Hiç içi rahat değil telefonunu elime alınca
Az önce aradı eşim. Gule nasil oldun iyimisin diyor. Grip olmuştum. Normlade adimla seslenir. Bak küçücük bi lafıyla beni mutlu edebiliyor ama neden yapmıyor. Gule diyince istemsiz güldüm ama ![]()
Gelişme nasıl olabilir ki en fazla aramız düzelir buna eminim. Önemli olan bi daha yapmaması. Ama bundan 6 ay önce aynı şeyleri yine yaşadım yine tekrarladı.
Gül diyee attım zaten
ağlayınca düzelmiyor bir şeyler bari gülelim
Allah razı olsun canım benim işte kadın dayanışması
vallahi duygulandım
İnsallah hakkında hayırlısı neyse o gelsin başına… cok dua ediyorum sana…
Bence gir hesabına tüm o kadınları engelle attığı videoları da sil. Ses ederse de evliliğin kuralları var bu kurallara uymazsan ben de uymam de. Bazı erkekler çok salak oluyor, salak da anca zor kullanmaktan anlıyor, bir şeylerden korkmalı sen eşini daha iyi tanırsın. Emin ol bazen tatlı dille olmuyor. İpleri kopar asla demiyorum, hepimizin bı yuvası var yıkmak öyle kolay değil. Bazen senden korksun. Gerekirse kır telefonunu çekinme ne yapabilir, ses etmez sadece oturup ağlarsan nasıl olsa bir şey demiyor deyip devam eder.
Bak ne diyecem eşin tiktoku ne üzerine açmış olabilir gmail mi facebook mu tlf numarasi uzerine mi. Tiktokuna gir ayarlardan bul kod gonderip şifre degistir sende aç kendi tlf nuna ama onun tlf dan aç hesabi ki şüphelenmesin hem sende hem onda acik olur msj gelse o okumadan okuma bildirimleri kapat ki sana.Msj gelmesin sakla bi klasörün icine görmez de hem… bu adam hiç uyumuyor mu uyuyunca al hallet zaten tlf da şifresi yokmus işin daha kolay olur en azindan kimlerle konuşuyor gör ona göre hareket et bil sonra ona göre karar verirsin ne dersin EN MANTIKLISI BU BANA GÖRE GORDUKLERİNE GÖRE DE HAREKET EDERSİN BAKALİM NE DERECE İLERİYE GİDİYOR BİLİRSİN… LUTFEN BU MSJİ GÖZ ARDİ ETME DÜŞÜN SEN EN DOĞRUSU BU… BAZI GERÇEKLER CAN YAKAR DAYANMAK ZORUNDASIN HİÇ BELİRSİZCE YAŞAMAKTANSA BOYLESİ DAHA İYİ SIMDİ AKLİMA GELDİ BENİMDE YAZMAK İSTEDIM…